Little Dragon je napisao(la):Sad cu ja to da pogledam , imali jos sta i jel cijena novog ili
MantaFan je napisao(la):Bada je skoro pa ista stvar kao i Symbian.
To su vec zastarijeli operativni sistemi koje nebih preporucio nikome tko kupuje mobitel. Android je mobilni OS danasnjice koji je mnogo napredniji od svih ostalih. Mnogo veca podruska za korisnike, tona aplikacija, mnogo brzi itd.
Uglavnom, ako uzimas mobitel, Android je pravi izbor
Little Dragon je napisao(la):imali jos sta ovako malko manje za zensko , sta mislite o wildfire s
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Da li je neko imao dodira sa ovim telefonom ? Sony Ericsson Xperia PRO+HDMI , specifikacije mu nisu lose, sad koliko je funkcionalan , imao sam par sony ericcsona i nisam se pokajao nikad , ali nisam odavno koristio , pa reko mozda su se se pokvarili
MeBeSad je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Da li je neko imao dodira sa ovim telefonom ? Sony Ericsson Xperia PRO+HDMI , specifikacije mu nisu lose, sad koliko je funkcionalan , imao sam par sony ericcsona i nisam se pokajao nikad , ali nisam odavno koristio , pa reko mozda su se se pokvarili
Sto bas ovaj model? Neznam cemu tastatura na touch telefon kad moze isto ovo imati i virtuelno samog da ga naprave debljim i ruznjim Neznam jel se popravio sta sony ericsson al su bili lijeni sto se tice softwera...upgrade im je uvijek kasnio... a sto se tice telefona touch i kamera od mene +