GaRGa je napisao(la):prosle godine je apple povecau udio na trzistu za 36% a android izgubio 6%
Davor_ je napisao(la):Najbolji rast ce imati WP7-8 zahvaljujuci NOKIA phones i kupovini djela iste i kada mikrosoft "zavrne" koristenje skajpa na 2 platformama (sto ce sigurno biti ublazeno zahvaljujuci devealoperima i otvorenosti androida i portovanju programa s 2 platformi, i razvojem 2 programa koji ce postati mainstream)
A apple je jedna firma a android je PLATFORMA! tako da porediti jednu firmu s vise njih govori dovoljno o snazi iste!
Ali ako bog da nastavice se konkurentnost i sve veca borba za korisnike iz koje samo mi imamo koristi.
Intuitivnost je u najbolja strana iOS-a rast aplikacija je samo radi prelaza svih fona na MANGO tako da sve sto se cit anije onako kako zvuci isto tako dzaba im za sada svi konkursi i podjele telefona wp kao nagrade kada jos nema dovoljno zanimljivih aplikacija na platformi (vecina portovane s drugih platformi)MeBeSad je napisao(la):Davor_ je napisao(la):Najbolji rast ce imati WP7-8 zahvaljujuci NOKIA phones i kupovini djela iste i kada mikrosoft "zavrne" koristenje skajpa na 2 platformama (sto ce sigurno biti ublazeno zahvaljujuci devealoperima i otvorenosti androida i portovanju programa s 2 platformi, i razvojem 2 programa koji ce postati mainstream)
A apple je jedna firma a android je PLATFORMA! tako da porediti jednu firmu s vise njih govori dovoljno o snazi iste!
Ali ako bog da nastavice se konkurentnost i sve veca borba za korisnike iz koje samo mi imamo koristi.
mislim da je vecina ljudi skontala da je apple samo ime...iphone iskreno ne daje nista za tolike pare...puno je telefona koji imaju bolje karakteristike tipa procesor , ram , display itd itd... za manje pare...dok sto se tice operativnog sistema wp7 trenutno ima najbolji rast ikad najvise izdanih applikacija u mjesecu...sto ni android nije imao.
mirzy je napisao(la):E ovako kupio sam samsung galaxy mini i kad hocu na net preko njega nece nikako, znaci ovi iz telekoma su mi poslali automatske postavke i opet nece, ja rucno kucao postavke i nece, a nisam jos probo preko wi fi izic, pa jel iko imao problem oko ovoga :icon_question:
Merrro je napisao(la):Pozdravljam prisutne. Ovako htio bih zamoliti nekog ko zna da mi objasni, jel moguće na androidu kontakt brojeve prebaciti na sim sa telefona. LP
MeBeSad je napisao(la):Merrro je napisao(la):Pozdravljam prisutne. Ovako htio bih zamoliti nekog ko zna da mi objasni, jel moguće na androidu kontakt brojeve prebaciti na sim sa telefona. LP
ovako nesta nesjecam se bas najbolje
Contacts->Menu->more -> Copy contacts > Import/Export...