Član
ja se slomi da nadjem te informacije o smjestaju a nigdje ih :icon_question:
enesss je napisao(la):samo ja nikako da skuzim tacnu lokaciju :lol: :lol: ???
npr idem iz Cazina prema Banja Luci , dolazim pred B L , zatim lijevo preko onog nadvoznjaka auto putem prema Gradišci ..... e , idem li skroz do Gradiske ili s onog auto puta trebam gdje skrenuti prije Gradiške,ako nije u blizini taxi-bar'a ....kako sta?
enesss je napisao(la):samo ja nikako da skuzim tacnu lokaciju :lol: :lol: ???
npr idem iz Cazina prema Banja Luci , dolazim pred B L , zatim lijevo preko onog nadvoznjaka auto putem prema Gradišci ..... e , idem li skroz do Gradiske ili s onog auto puta trebam gdje skrenuti prije Gradiške,ako nije u blizini taxi-bar'a ....kako sta?
djordjep je napisao(la):esso_sa : juče u Gradišci gledam dobrog keca ,reko ovaj isti ko u Esse , kad ono...:lol:
djordjep je napisao(la):enesss je napisao(la):samo ja nikako da skuzim tacnu lokaciju :lol: :lol: ???
Bolja ti je solucija da ideš preko Novog i Dubice , 50km je bliže , a dolaziš do auto puta sa Gradiške strane gdje će biti rejs, prije nego što uđeš u grad.
Od Banja Luke auto put prekida u Laktašima ,tako da se ne može doći auto putem do Gradiške.
esso_sa : juče u Gradišci gledam dobrog keca ,reko ovaj isti ko u Esse , kad ono...:lol:
enesss je napisao(la):djordjep je napisao(la):enesss je napisao(la):samo ja nikako da skuzim tacnu lokaciju :lol: :lol: ???
Bolja ti je solucija da ideš preko Novog i Dubice , 50km je bliže , a dolaziš do auto puta sa Gradiške strane gdje će biti rejs, prije nego što uđeš u grad.
Od Banja Luke auto put prekida u Laktašima ,tako da se ne može doći auto putem do Gradiške.
esso_sa : juče u Gradišci gledam dobrog keca ,reko ovaj isti ko u Esse , kad ono...:lol:
da da , tu sam i predpostavljao da ce biti race,prolazio sam prosle godine kad sam isao na tuning show gradiska ..... jedino jbg , put od Novog pa do tamo,havrljavo.....nisko planiramo ici , pa je lakse i prevaliti tih 50KM vise nego non stop izbjegavati rupe i neravnine , put prema Banja Luci je odlican naspram ovoga , al iz Banja Luke neam predstave onda nikako kud i kako jer nikad bas nisam tim cestama isao a ako ide do laktasa,,.....hmm jbg
menso je napisao(la):a kako cemo mi iz Tuzle kad dodjemo preko Doboj-Derventa pa smo direktno u Laktasima tom dionicom, jel magistralom ili autoputem se moze dalje do Gradiske...