Fele & noke, znam ja da ste vi bili admini, i ja sam ovdje jako dugo. Tada su na forumu bili drugi ljudi, drugo vrijeme kada je "scena" cvjetala! Ljudi bili zeljni i voljni da pokazu svoje prijekte, da podijele znanje sa drugima, da pomognu jedni drugima, upoznavali se preko foruma i raznih okupljanja po gradovima i race-ovima. Ne mozes porediti to vrijeme kada se znalo sta je dobra zajebancija i danasnju situaciju kada forum ima 100x vise korisnika od kojih vecina i ne cita pravila vec u predstavljanju pocne traziti savjete i prodavati nesto, svadjaju se kome auto trosi manje, 3 ili 4L po gradu, Golf vs Ostatak svijeta, ismijavanje tudjih auta ako nisu nekome po volji i odlazak na cobanska okupljanja gdje te neko samo moze pregaziti ili ti slupati auto!
500 tema o vrstama i kvaliteti ulja, zimskih guma, koji su najbolje patosnice/podmetaci za pod, osvjezenje teme sa zimskim gumama i kako ovo, kako ono. SVE sto vas zanima se moze naci za par minuta pomocu SEARCH opcije. Jeste da je sada malo losija nego prije ali ipak mozete naci sve sto vam treba. Ja sam 10x refreshao temu sa pravilima i reko sam da vise necu, ko ne postuje pravila tema se brise, kada se par puta ponovi BAN i zdravo. Isto tako i za spamanje, puno se ljudi opustilo pa misle da mogu pisati sta hoce, nasmijavati ostale clanove u temema u kojima nema mjesta za to, 1 upozorenje i ide BAN, samo se ovako moze uvesti red. Eto toliko od mene.