A vidi ovde prave mahale , o autima jedva 2-3 stranice , jel se mahala 8 za cas se nabra.
Ja ne znam sta se obazirete opste na gluposti sta ko pise i kakve se teme otvaraju . Ako ti se ne svidja preskoci je , prijavi , posalji adminu poruku ili slicno nije to neki kums.
To sto radis s autom fino predstavis u temu , ko zeli da vidi i ko zeli da nauci eventualno pomogne to ce i uraditi. Prvi ja sam jako zadovoljan i drago mi je sto sam pomogao mnogima takodje i oni meni i takvih se ljudi drzis i citas njihove postove razumno i prihvatis bila to kritika ili pohvala. Kao sto je u temi bilo za zvjezdastu gidoru sto su se neka dvojica padobranaca javila sa provokacijama , u momentu me iznerviralo al kasnije skontam ti likovi u predstavljanju ne zele da spomenu ni svoje ime ni auto sto znaci da je 99% neko napravio drugi profil da prca ljude. To ide samo na Ignore i rijesen problem. Sto se tice i starijih clanova i nepisanja po forumu 50% tih ljudi misli da ima neki specijalan status pa nas smrtnike ne svrstava u ljubitelje automobilizma , znam ih dosta i sa vecinom vise i ne pricam jer sam se dosta puta opekao. Od takvih niko nije voljan da pomogne , da da savjet i sl . Traze neke pare za usluge a donedavno se kafa pila i sarafalo se zajedno. Meni vise smeta sto se ta raja izopacila , sto vise nije to to svi samo neku korist ganjaju , kako ce koga oderati i to odma za mene nije ovaj nacin zivota koji rijetki ovde vode. Takodje vecina je dosla "pameti" ne bave se time , nemaju nista od toga jednostavno , brak zena djeca i tako to , postujem al to je onda bio jedan samo prolazan period u zivotu nije nesto zbog cega se covjek zalaze nesto sto voli. Koliko je ovde ljudi zbog auto plakalo , nerviralo se , bio bez marke do prvog , uz to naravno i smijao se zajebavao uzivao u tome bilo to kad si sretan ili sjeban sto ti nesto ne ide oko auta. Sve je to taj nacin zivota . Gluposti uzimate da komentarisete zbog postova a glavnu bit svega ovoga zaboravljate . Sto se tema nije otvorila sto vise nema okupljanja i zajebancija . Trke kad smo onim kolutom mjerili 402m pa se potezali . Nego vamo smeta bijeli ekran sa slovima majke mi nigdje veze frku pravite. Eto Igy se javio a prvi je na nedavne moje postove uvijek imao neki po meni nepotreban komentar isto kao da me zeli isprovocirati. Odgovorim normalno , kad se vidimo iskuliram jer ja vise ne ***** zivu silu boli me qurac sta ko misli i radi.
Uglavnom moje misljenje je da ima dosta ozbiljnijih problema sto se tice ovoga a ne dize se frka zbog toga. Ko zeli da prica i konstatuje ima PP ja sam uvijek dostupan i za sarafanje i za sve , neki su se uvjerili koliko ih nagovaram da kupe dio, da ja ne uzivam samo sastavljanjem svog auta nego tako i tudjeg sve dok se sarafa i zaebaje.