milanelo je napisao(la):akka je napisao(la):milanelo je napisao(la):Jeste vise dopizdio, ne bih vise cistio auto nema sanse, cekat cu da se otopi...
Daa ti nisi crnogorac
A padace i veceras i sutra ,tako su javili !
nisam buraz dodji u sa pa ces vidjeti duplo vise snijega nego u gz, cistim 5 dana da se iskopam sa parkinga :icon_mad:
milanelo je napisao(la):@OggyBoy nije nama sve u metar kao nekima, nama trebaju auta :123:
:smajli24:
OggyBoy je napisao(la):milanelo je napisao(la):@OggyBoy nije nama sve u metar kao nekima, nama trebaju auta :123:
:smajli24:
Ja pješačim oko 2km do kafića svaki dan i nazad samo da bih popio kafu.
OggyBoy je napisao(la):Gori ste od najgorih baba, samo kukate!!!
Jbt, snijeg, pa snijeg, šta sad, ubiti se? Pretvoriš taj obavezni posao u zadovoljstvo i zajebanciju i prođe vrijeme za čas.:icon_biggrin:
Ako napada večeras, i sutra ću ustati rano i izlopatati čitav komšiluk, svakom do ulaznih vrata očistiti, taman ću bolje doručkovati.:icon_biggrin:
Samo mi je žao onih jadnih ljudi što ne mogu nikud i niko neće do njih, jebao bih mater nekome ko je odgovoran i zadužen za to.:icon_mad:
A to što neko ne može do auta, što mora malo pješačiti do kafića i to, takvih mi nije žao nimalo, to je samo razmaženost, nisi se rodio u autu.
VR6Boki je napisao(la):Morat cu i ja otici, ako mi se dadne sutra baciti jednu snjeznu galeriju. Nisam slikao vec jako dugo