Član
znam ja gdje su zapeli evo 2 grtalice zaglavile kod mene na sedreniku pa sad jedna drugu cupaVR6Boki je napisao(la):U Sarajevu je bolje, prestao da pada. Al grtalice nema jos u mojoj ulici, ne znam gdje su zapeli
znam ja gdje su zapeli evo 2 grtalice zaglavile kod mene na sedreniku pa sad jedna drugu cupaVR6Boki je napisao(la):U Sarajevu je bolje, prestao da pada. Al grtalice nema jos u mojoj ulici, ne znam gdje su zapeli
lov2xlr8 je napisao(la):danas tz sarajevo i nazad,extra put do semizovca od semizovca do sarajeva katastrofa
@trizex posalji sms kad i gdje su ludorije da malo i ja utabam
rs6 je napisao(la):znal' ko kakva je prohodnost tz - sarajevo ??? karaula, olovske luke i ostalo ??? valja sutra tamo ....
technoGeek je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):danas tz sarajevo i nazad,extra put do semizovca od semizovca do sarajeva katastrofa
@trizex posalji sms kad i gdje su ludorije da malo i ja utabam
rs6 je napisao(la):znal' ko kakva je prohodnost tz - sarajevo ??? karaula, olovske luke i ostalo ??? valja sutra tamo ....
Sta je ovo u Mostaru, izgleda i grtalice nemaju zimske gume :lol:
George je napisao(la):nepada nepada nepadaaaa
Haris je napisao(la):veceras u tz bilo zafrkancije od trize cekamo video... fina kolona se napravila 5-6 auta i svi na boku valjda nas je ko vidio da kaze kako izgleda iz drugog ugla
menso206 je napisao(la):evo kod nas sad sunce grije
Franki je napisao(la):menso206 je napisao(la):evo kod nas sad sunce grije
I kod nas, primili smo se lopate