Vernes_AMG je napisao(la):Ti puta cistim oko kuce , i malo puta , sad isto ko da nisam nista dotakao :icon_eek: A kolike su pahulje , tacno osjetis kad ti padne na glavu
Izasli da malo nadgledaju situaciju, akavaz je napisao(la):Tuzlaci koji su u prisnim odnosima sa rucnom pripazite malo, policije na svakom cosku
Al bas sad nasli da nadgledaju vidio sam makar 10 patrola :lol:jusuf je napisao(la):Izasli da malo nadgledaju situaciju, akavaz je napisao(la):Tuzlaci koji su u prisnim odnosima sa rucnom pripazite malo, policije na svakom cosku
kavaz je napisao(la):Al bas sad nasli da nadgledaju vidio sam makar 10 patrola :lol:jusuf je napisao(la):Izasli da malo nadgledaju situaciju, akavaz je napisao(la):Tuzlaci koji su u prisnim odnosima sa rucnom pripazite malo, policije na svakom cosku
ne znam gdje je triza i ta njegova ekipa, nema ih ni na mapi
Cudi me da ih nema kod moje zgrade, uglavnom je patrola tu....a triza je vjerovatno nasao neko mjesto skriveno od nepozeljnih pogledakavaz je napisao(la):Al bas sad nasli da nadgledaju vidio sam makar 10 patrola :lol:jusuf je napisao(la):Izasli da malo nadgledaju situaciju, akavaz je napisao(la):Tuzlaci koji su u prisnim odnosima sa rucnom pripazite malo, policije na svakom cosku
ne znam gdje je triza i ta njegova ekipa, nema ih ni na mapi