Član
g0go je napisao(la):fino, fino...
:icon_smile:
Kick je napisao(la):Odlična Octavia!
Jel bi mogao snimit video ubrzanja?
Hvala :icon_biggrin:
A snimicu video, imam jos nekih slika da postavim od unutrasnjosti..
g0go je napisao(la):fino, fino...
Kick je napisao(la):Odlična Octavia!
Jel bi mogao snimit video ubrzanja?
salem17 je napisao(la):koji xenoni idu kod nje? I koja da li vam je poznata cijena :icon_question:
hakkler je napisao(la):dobra ti je makina..al ti je potrošnja prevelika
ide to dosta niže..i resetiraš BC2..pa onda vidiš
btw..kolko si platio donju zaštitnu oblogu..ja svoju odvalio ove zime..ima rupa cca fi 20cm :icon_mad:
jel si mijenjao komplet ili samo dio? (iz tri dijela je)
Savo03 je napisao(la):hakkler je napisao(la):dobra ti je makina..al ti je potrošnja prevelika
ide to dosta niže..i resetiraš BC2..pa onda vidiš
btw..kolko si platio donju zaštitnu oblogu..ja svoju odvalio ove zime..ima rupa cca fi 20cm :icon_mad:
jel si mijenjao komplet ili samo dio? (iz tri dijela je)
Ima jos nekih stvarcica sto sam uradio al' cekam sad ljepse vrijeme da jos nesto cackam :icon_smile:
Na koju mislis zastitu? Od motora ili..?
A sto se tice potrosnje nisam je ni ganjao nesto bas, vec slucajno pogledam na bord i bila je oko 4,3 pa sam spustio na 4,1. Najniza ja mislim da je bila 3,8 ili 3,6 kad sam isao na Taru.
hakkler je napisao(la):da ..mislim na donju oblogu..plastičnu zaštitu motora.
ispalo 500..s godinu dana garancije
preko e buya s carinom bi doslo malo manje.
hakkler je napisao(la):jbg. 4 osobe i autu..smrznut onaj sredisnji greben izmedju kolotraga..i naisao na jednog..pretvrdog
Savo03 je napisao(la):salem17 je napisao(la):koji xenoni idu kod nje? I koja da li vam je poznata cijena :icon_question:
Hvala :icon_smile:
A idu sijalice H4 a sad cijena je razlicita prije je to bilo poskupo sad je jeftinije dosta. Ako hoces mogu ti nabaviti preko druga?