Član
Za pocetak skini ove nosace,bice ljepse bez njih Samo napridjed,ima ovde dosta posla ali kad se to dovede u red bice to fina vozilica :icon_smile:
sandy_mo je napisao(la):Ja sam te pitao za kuku i krovne nosace, eto kazu raja skidaj i salji meni to
Dobar Rocco, imas dosta posla al pomalo, ne diraj stope takve su orginal i to je to nema dalje, reci mi jel u njemu ajncspric, kako je uradjen plin?
B.M - Floyd je napisao(la):Fino radis,bice nesto A jest poceo rdjati ko da ga je Opel pravio :lol::lol:
Ima i 70 kw ajncspric, taj je kod mene, reci mi inace kakav je na vuci sa plinom i gdje je ugradjivan plin, za kuku cemo se cut da se dogoorimo nesto, a nosace vidi kod onog kolege pa mi javisilvia_turbo je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Ja sam te pitao za kuku i krovne nosace, eto kazu raja skidaj i salji meni to
Dobar Rocco, imas dosta posla al pomalo, ne diraj stope takve su orginal i to je to nema dalje, reci mi jel u njemu ajncspric, kako je uradjen plin?
Kuka ide van, ali nosace nedam, oni su mi bas cool
Ima posla, ali vec se pocelo polako raditi, svaki dan pomalo.. Stopke nedam sa auta nikako, cak su mi izletile jedne iste ovakve pa kontam da uzmem za rezerve. Jest ajnspric je 82 kw, a ispod 82 kw je sve karburator, nisam siguran ali mislim da je tako, drug ima 66kw i karb je.. Ako mislis jeli sekvent, nazalost nije sekvent
Carbon je napisao(la):za svoje godine, odlichan je a shtopke mojne da skidash, 'vako je bash gotivan :icon_biggrin:
dzinn16v je napisao(la):Zracni filter vlazan...?Znaci probaciva ulje u usisnu granu...nije dobar znak ali nije ni nista bas za zabrinut se...probaj drzati ulje malo ispod maximuma da ga ne probaciva nazad u usisnu pri opterecenju...bar za pocetak
reljascirocco je napisao(la):Sredices ti rocca samo tako stopke ne skidaj jer te se ne mogu lako naci bas:icon_eek: