technoGeek je napisao(la):Focus ima common rail tehnologiju, tako da je ugladjeniji, bolje ide, i manje trosi
Ovi od 66kW/90KS nemaju FAP filter i plivajuci zamajac, dok ostali uglavnom imaju FAP, a plivajuci imaju svi. Servisi su jeftiniji nego na Golfu :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: (sta reko i ostado ziv )cogent_boy je napisao(la):kakvi su motori u peugeot 307 od 90 a kakvi od vise PS ?
koliko se kvare takva auta.....
gledam sad i fino izgledaju
jusuf je napisao(la):Ovi od 66kW/90KS nemaju FAP filter i plivajuci zamajac, dok ostali uglavnom imaju FAP, a plivajuci imaju svi. Servisi su jeftiniji nego na Golfu :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: (sta reko i ostado ziv )cogent_boy je napisao(la):kakvi su motori u peugeot 307 od 90 a kakvi od vise PS ?
RS TURBO je napisao(la):Ja znam par osoba sa HDI motorima i niko se ne zali da su kvarljivi i cak ni ne spominju nikako da bi ih prodavali, sto se tice odrzavanja svi su tu negdje u istom rangu sa cijenama, kod nekog je nesto skuplje a kod ovog jeftinije i tako i kod drugog.
jusuf je napisao(la):Ovi od 66kW/90KS nemaju FAP filter i plivajuci zamajac, dok ostali uglavnom imaju FAP, a plivajuci imaju svi. Servisi su jeftiniji nego na Golfu :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: (sta reko i ostado ziv )cogent_boy je napisao(la):kakvi su motori u peugeot 307 od 90 a kakvi od vise PS ?
Sad ces da budes iznapadan i dobices uputnicu za psihijatra :lol::lol::lol:
menso je napisao(la):druze moj nemas ti pojma sta je cepanje...golf od 130KS da uzme 6 litara i to kad ga cepas :icon_eek:
BART je napisao(la):sta si ti cijepo? bukova drva? il ti stvarno vjerujes da djeda mraz postoji? da si vozio konstantno 130 km/h na autoputu uzo bi ti preko 6 a kamol da si stisno do 200 km/h