Član
Ako ti sa cjepanjem ne uzme 14litara to nije interesantno
emir_89 je napisao(la):dodji ti u sarajevo, pa ga provozaj i vidjeces gradsku potrosnju. ne mozes ti racunati gradsku u nekom mjestu koje nema ni 2 semafora niti neke posebne guzve. pa ces se iznenaditi kako i taj tvoj famozni tdi hoce srknuti, pogotovo ko ima malo teznu nogu na gasu
moj drug ima fokusa 2002 godiste 90 PS i kaze da trosi 6 litara normalne voznje...e sad eto ima njih koji trose i 4 litra....super ondaallroad je napisao(la):Kazes da ce tvoj golf potrositi manje nego ovaj peugeot 307 sto ti je covjek pisao? Pa cuj taj 1.6 je noviji motor koji je slagat cu ti 2006 ili 2007 godine bio najstedljiviji motor godine i kako onda golf moze trositi manje? Nema sanse druze vjeruj mi jer taj peugeot moze trositi i ispod 4 litra
Znam jer imam FOCUSA sto su ti ljudi davali za prijmer ali je kod mene 2007 godina i ta je masina u njemu jos je auto karavan i dosta je tezak. Ja otvorene voznje do bilo gdje mogu voziti sa prosjekom 4 litra nekad i manje vjeruj mi. Grad (ako se kod mene moze nazvati grad) trosi 7-8 jer je poprilicno tesko auto pa stani kreni..vjerujem da bi u sarajevu trosio 10. Ali kad sam ga na otvorenoj cesti przio konstantno 220km potrosnja mi je bila vjerovao ili jako velika.... djaba sto je motor tako stedljiv al sam mu vadio dusu jer sam zurio...i to mi se obilo o glavu dan poslije pa sam ga slupao iako nisam zurio al jbg stigne te nesreca
Moj prijedlog je focus takodjer a ako skupis malo vise para i zelis extra dobrog golfa onda se javi ima kolega auto koje bi ja kupio istog trena da mi treba
ukratko, 2003 godina, highline, TDI 150KS, druga ruka iz svicarske uvezen, servisiran i ima 210 000 na satu
sretno druze
allroad je napisao(la):Druze kod mene je noviji focus sa navedenim motorom o kojem sam ti vec napisao dosta toga i kazem ti koliko trosi
http://www.pik.ba/artikal/2163685/golf-4-tdi-150-ps/ eto golfa
a evo slike od forda pa vidi
trenutna potrosnja na 190 je od 9.8 pa do 10.5 ja vozio tako preko 10km i preko 10.5 litara nije otisla ni na sekundu
evo na 150
evo prosjecna potrosnja Travnik - Kiseljak - Travnik
Imao sam ja dosta auta i par golfova i cetvorki i petica al vjeruj mi da je focus bolji od ta dva auta zajedno
allroad je napisao(la):Nije ga prodao. Nazovi imas broj al cijena je malo visa druze al jbg ako vec hoces golf 4 i ako trazis dobar od ovog bolje ne mozes kupiti on je druga ruka a prije toga ga vozao jedan poznanik u svicarskoj
al vjerovatno imas jos da nadomiris il posudis od starog dok ste vozali passata 6