Član
MTR je napisao(la):Gore kazes da sam idiot , haj OK , sad jos i ovo finansijski savjtenik , haj i to OK .
E sad ovako : brate da sam ti ja savjetnik i da radis sa mnom ne bi ti skode vozo neg prava auta ,
Vidim ti iz ovih recenica da si neki skutor , da nisi za raje , al ispravi me ako grijesim , znaci kad mi na um padne da idem u kruzing do npr. Mostara trebam to na papir stavit ( pojescu dvi kifle u konjicu , mozda mi memo dadne da umocim u saft , kafa u bagremu od marke , piva cu ponijet iz granapa za raju ...) de ba jarane zivi sta se stisno .
Usput taj sto si linkovo , djes bolan auto u holandiji uzet , hem osoljeno , hem vuko brodicu garant.
Eto za to para AMG 55 , djes CL-a spomenut ispod 55 , nema sanse , ti bi volio u toj skodi onaj trofrtaljac motor 1,2 jelde , da ti je osiguranje jeftinije , haha
************************************************************************************************* Druze prosipas neku pamet a izulo te iz cipele u tom servisu a kad podjes za Mostar ti ponesi jedno 15.000eur ako se nesto pokvari na mercu da imas pa ga slepaj za njemacku u servis i bice sve ok dobijes i racun i garanciju al dok rade auto ne smijes im ni prici a ni upitati sta rade.Moj ti je savjet PRODAJ pa kupi novu s-klasu zivi sto si se stisno...