Član
RE: Renault 21 projekt black POLIRANE FELGI
hahahaha,bas ta...
hahahaha,bas ta...
BEMWE je napisao(la):... nije mi jasno kako se mnogi u bosni i dalje lože na ovaj odavno demode bed luk
danas se grudi operišu za male pare, a neukus za džabaka:lol:
renault_fan je napisao(la):BEMWE je napisao(la):... nije mi jasno kako se mnogi u bosni i dalje lože na ovaj odavno demode bed luk
ne znam sta mi zelis s ovim reci,ali svako ima svoj ukus... :123:
BEMWE je napisao(la):... nije mi jasno kako se mnogi u bosni i dalje lože na ovaj odavno demode bed luk
KingP je napisao(la):renault_fan je napisao(la):BEMWE je napisao(la):... nije mi jasno kako se mnogi u bosni i dalje lože na ovaj odavno demode bed luk
ne znam sta mi zelis s ovim reci,ali svako ima svoj ukus... :123:
Joj sto ne mogu ovih glupih komentara
:icon_exclaim:
Brate moj vozilica je vrh!
Sretno i od sad zaobilazi badere :lol:
Kocka je napisao(la):BEMWE je napisao(la)::icon_sad:
Oprosti mi drugare ako sam te uvredio, nije bilo namerno
Vidim da si pristojan dečačić za razliku od dupeuvlakača u prethodnim postovima
Dopada mi se tvoj projekat 21nice, a i boja u koju si ga smočio
Moraću da ga predstavim prijatelju koji je takođe zaljubljenik u isti model
O ne, postoji jos jedan fan 21-ce.... :lol::lol:
BEMWE je napisao(la):renault_fan je napisao(la):hehe mogao je samo podici ga na torzijama nazad jer opruga nema
Heh auto je tu predstavljeno za svakog da svak vidi i svak komentarise.Ne moze me uvrijedit ni jedan komentar jer je auto meni po mom ukusu.Da sam htio slusat druge upitao bi kako i sta da radim pozz za BE GE
POZZ i tebi
Postoje torzione opruge ili gibnjevi kao sto je to slucaj kod tebe, i spiralne opruge deckicu.
Da, naravno, podigao ga za jos jedan list i to od Cherokeeja. Mozes li onda da zamislis koliko je visoko to cudo, a tockovi savijeni unutra
:lol::lol::lol:
LM_Hit je napisao(la):potpuno je u redu da se jedna te ista stvar jednima ne svidja, dok se drugima svidja. medjutim, to nije razlog da se isznosi na ovakav nacin kao ovdje u ovoj debati...
imas moju podrsku komso, sredi auto onako kako se tebi svidja, a vidim i da znas prihvatiti i kritiku, samo naprijed