Član
RedLine je napisao(la):Jeli ti Emire posto gledam slike sta ti zelis postici sa ovim Punticem,da napravis fabrickog punta gt ili? milim ja sam imao keca punta i gledao sam da napravim unikat koliko toliko ali ti po meni pravis mrtvu fabriku,a kad si vec postavio sliku ovoga gore crvenog da takvo sta ganjas ok,mislim strcaljke po meni je to bezveze bacanje para . .. ipak sretno opet
ovo sam vec pisao vise puta. ja furam GT Look i auto gledam da sto vise izgleda tako. ako to ganjam logicno da ce dijelovi biti fabricki. za motor nemam para tako da se radi samo na izgledu (vanjskom i unutrasnjem).
kao sto JD kaze sprice imaju funkciju kada su na autu xenoni i prelazak preko granice u pitanju kao i elektronsko podesavanje visine svjetlosnog snopa.
hocu li ih staviti u funkciju to je do mene. imam provucenu instalaciju imam motoric imam posudu tako da samo treba odluciti dali to sve povezati ili ne. ja mislim da hocu a da li cu to uraditi odmah ili nekad poslije ne znam.
bacanje para??? meni sto pozelim da uradim nije zao dati pare. ako nemam trenutno kupit cu kad budem imao.
idemo dalje