Potpis na ovo prelazenje u traku to i ja radim ne moze on biti lud kolko ja mogu:lol::lol: fora paliMelek je napisao(la):Jbg kada ima svakakvi debila tatini sinovi ja slabo kada i koristim duga svjetla a kada mi neko upali kao sto ti rece namjerno a ide mi u susret prvo opomenem blicam ako nista onda opusteno predjem na njegovu traku pa vidjet ce mo tko ce da se makne.
raymo je napisao(la):Potpis na ovo prelazenje u traku to i ja radim ne moze on biti lud kolko ja mogu:lol::lol: fora paliMelek je napisao(la):Jbg kada ima svakakvi debila tatini sinovi ja slabo kada i koristim duga svjetla a kada mi neko upali kao sto ti rece namjerno a ide mi u susret prvo opomenem blicam ako nista onda opusteno predjem na njegovu traku pa vidjet ce mo tko ce da se makne.
Shelby je napisao(la):hhhh,dobra tema...
jednom sam se vracao iz viteza po noci,jbg,mrkli mrak,cesta prazna,krivudava,ja krehnem duga i raspalim,upratim da neko ide iz suprotnog smijera,ulazi u krivinu,naravno ugasim odmah...ukaza se sleper iz krivine,kad mi je covjek blicn'o,hajd sto me prepao da sam umalo sletio sa ceste,al sto sam nakon toga sigurno minutu vozio na slijepo...
rjesenje za duga,stavi rasvjetu sa kamiona xD :lol: