Administrator
samo kultura, tj. nekultura i to je sve... tek poloze uzmu auto upale maglenke i misle da su frajeri...
Salle je napisao(la):najače ja policajcima blicam i to počesto...
čak i kad nisu krivi, jer mi nekako oni njihovi farovi previše "podignuti" pa udaraju u oči tako da im blicam...
i tako me jednom zaustaviše, zaokrenuše se zamnom i rotacija... što ti nama blicas...reko zato što su vam duga svijetla upaljena... pa mi smo policija, pa reko šta ? a nisam ni vidio tko je koliko su me zaslijepila svijetla... trebali ste makar rotaciju upalit kad se mimoilazimo da znam da je policija...gleda on, i pusti me...
tesa je napisao(la):nego da ja pitam dje ima uzeti te po 100w sijalice ja sve prevrnuo ovde nema nigdje h4 mi trebaju
Shelby je napisao(la):hhhh,dobra tema...
jednom sam se vracao iz viteza po noci,jbg,mrkli mrak,cesta prazna,krivudava,ja krehnem duga i raspalim,upratim da neko ide iz suprotnog smijera,ulazi u krivinu,naravno ugasim odmah...ukaza se sleper iz krivine,kad mi je covjek blicn'o,hajd sto me prepao da sam umalo sletio sa ceste,al sto sam nakon toga sigurno minutu vozio na slijepo...
rjesenje za duga,stavi rasvjetu sa kamiona xD :lol: