decki,,,znam da je tema 402 u BIH ali slićni tj isti problemi su i kod nas u HR.
ostaviću problem nedostatka novaca općenito u svijetu kao izgovor,,,puno toga bi htio reci pa probajte skontati to iz mojih recenica))))kao prvo nigdje nitko nema stazu za naš sport ne mislim na pravu stazu već komad asvalta i uvijek se mora nekog moliti i plaćati za prostor na kojem je event,,,drugo,razlućiti šta vozimo tj bolje da se to sad zove trka ubrzanja nego strret race jer niti su vecina autiju street niti ljude zanima ulićna trka jer one koji neznaju a njih je min 40%asocira na utrku do semafra na ulici!
da vozaci ne pokupe nagradu???sumljam da na taj nacin možemo napraviti velike pomake jer organizator živi od ulaznica,iznajmljenog prstora i slićno,dakle stvar je do publike i pitanje koje treba po meni ORGANIZATOR riješiti glasi:KAKO ĆU JA KAO ORGANIZATOR DOVUĆI ŠTO VIŠE PUBLIKE NA EVENT KOJI BUDU TROŠILI PARE!
od tih novaca živi event i nemojte se zavaravati da je drugaćije!
mi koji vozimo imamo svojih problema i to nam je barem meni dosta!!
privući publiku se može na više naćina da osim autiju koji jurcaju cijeli dan ljudi vide i druge sadržaje,,,
prvenstveno --novci za pokrit event se mogu izvući samo ako se i ulože u taj event,nemože se zatvoriti cesta,napisati rrka je tad i tad i evo svi došli a ono 15 autiju!!!
mnogi su mi se smijali ili nama kada sam prezentirao projekt BIG DOGS,da bili smo u kvarovima i 100 cudesa ali ovo je prva godina ali nažalost i imali smo sece da pada kiša i svakakva sranja,,,žašto vam to govorim?BIG DOGS je šou i kao takav košta isto kao i mađar na motoru kaj je ludovao na pisti u Osijeku,,,e sad možda vama to nije interesantno isto kao i auti koji voze 8,6sec na 402(jer mi možemo brže i sve bumo ih namazali)ali to je radi publike koja je platila da bude tamo i vidi to,vidi nešto što je mogla vidjeti na tv,pa ga skuri tamo vatra iz auspuha,pa onaj ogluši,ljudi žele osjetiti nešto novo!