Član
polako rukuj s njima ima jedna serija jako su se lose pokazali znam par momaka sa vwcc da su proklizali nakon par dotezanja ili im se glava pojela zato oprez u startu i sretno i ne zaboravi diht masu prije sastavljanja
dadao_style je napisao(la):polako rukuj s njima ima jedna serija jako su se lose pokazali znam par momaka sa vwcc da su proklizali nakon par dotezanja ili im se glava pojela zato oprez u startu i sretno i ne zaboravi diht masu prije sastavljanja
Feluge sklopljene,teoretske sanse nema da se osteti saraf,nikakvog pritiska nema gedora nanjega,samo malo posluzi dok matica ne pridje felgi i maticom stezem.ali kod BBS RM je vrlo moguce da se mogu ostetiti,Znaci ja sam danas zavrnuo svih 120kom ni na jednom nema tackice.dzinn16v je napisao(la):dadao_style je napisao(la):polako rukuj s njima ima jedna serija jako su se lose pokazali znam par momaka sa vwcc da su proklizali nakon par dotezanja ili im se glava pojela zato oprez u startu i sretno i ne zaboravi diht masu prije sastavljanja
Zato ja necu sebi da uzimam gotove kromirane sarafe...puno ekipe s vwcc se zali za njih a 140E nije malo...radje cu ove svoje pokusati kromirati kod provjerenog majstora
dadao_style je napisao(la):extra samo jos da nebudu puštale mene su zezali šarafi puštalo na par mjesta pa sam dotezo utapali u vodu i gledali koji pušta kad se dotegne do kraja nepušta o tome ćeš znat kad stavis gume prati pritisak da vidis jel sve ok