corrado je napisao(la):Evo jedan link koji objašnjava zašto to sve nije istina i nije moguće nikako prikrit i kad bi bila http://www.astrobobo.net/?p=389
emir_89 je napisao(la):marko, bgm pretjerujes :icon_biggrin: indonezija, japan i to pordrucje su oduvijek bili centri zemljotresa. tako da nije to nista novo niti dokaz nekih "specijalnih desavanja". ne pokusavam ja tebe ni na sta "preokrenut", al nemoj ni ti nas ziv bio, postaje smijesno
Potpis,ljudski um nemoze pojmiti velicinu svemira.Npr da je jedno Sunce 100 puta vece od zemlje a zvijezda Antares je 500 puta veca od Sunca,i da u nasoj Galaksiji ima oko 300 milijardi zvijezda a u poznatom svemiru oko 500milijardi galaksija.Sama pomisao na to zguzva nam mozak :icon_biggrin:Vernes_AMG je napisao(la):Vidi ovdje rasprave , mi dok se dogovorimo ona ce nas potamaniti :lol:
Moje misljenje je da mi kao ljudska bica nismo sposobni da shvatimo svemir , da shvatimo beskonacnost. Jedan poznati ciko je rekao da ljudski mozak ne moze da shvati da svijetlosti treba oko 8min. da dodje do Zemlje od Sunca. Jednostavno brzina koja je prevelika da je ograniceni ljudski um shvati.
niksa je napisao(la):De mi malo pojasni ono kako pola onoga što piše u Bibliji i Kur'anu nije istina i kako je Vatikan politička organizacija :icon_question:
U pravu si,al onda je on satelit tj Mjesec.Deyo je napisao(la):Iako je veći ne mora da bude teži
marko_bih je napisao(la):pa pitao me covjek zasto ja to mislim i ja sam mu ostavio odg vise nsita od toga necu napisat to je moje
stajaliste
emir_89 je napisao(la):marko_bih je napisao(la):pa pitao me covjek zasto ja to mislim i ja sam mu ostavio odg vise nsita od toga necu napisat to je moje
stajaliste
pa dobro, nije se samo na tebe odnosilo, nego i na njega. znas i sam da je bolje o tim stvarima ne pricat ovako na forumu. odma ode na drugu stranu...
btw, zanimljive su ove teorije zavjere :icon_biggrin:
vw_damir je napisao(la):Ala je vama dosadno kad se ovim stvarima opterecujete
mene vamo satra k- glava ne moze auto da upali nema sanse