Član
bulex je napisao(la):Remblender je napisao(la):tarik_91 je napisao(la):a ja vam fkt ozbiljno kazem...pogledajte malo radove po stranim forumima i kako to ide...ljudi to rade godinama, i svaki dan uvjezbavaju, neki se i profesionalno bave time...ne moze svako ucestvovati na medjunarodnom takmicenju, jer postoje krugovi koji se moraju proci i prije toga, nest kao kvalifikacije...s ovakvim radovima nema sanse, ja samo govorim istinu...
Slazem se, pa se iz tog razloga i ne takmicimo na medjunarodnim "manifestacijama".....
nama je ljepo i ovdje.... samo bi bilo bolje da se nastavi sa stilom BG-VT-a a ne ovako......
kada budemo pravili "SVOJE" perverzija dobre kreacije onda ce mo da se i takmicimo na drugim mjestima, a ovdje ce mo samo povremeno komentarisati radove pocetnika..... i njima prepustiti da se medjusobno takmice.... a ne ko neki koji se hvale uspjesima na medjunarodnim takmicenjima, a ovde i dalje pokusavaju nesto da ostvare i jos izgube od amatera..... ccccc sramota....
hehehe... fakat... citavu noc gledam..... al kontam sha ja znam o PSu a vala dobro si mu i reko... nije ni sedmicu na forumu a sere ko foka
nije ti lako :lol: