RE: Otvoreno Prvenstvo BiH 2009 - Mostar II
Mrva je napisao(la):
A koja su to brza auta koja ce sve dole biti??
I kad smo kod vremena Suada Hote, covjek je prije 2-3 godine napravio 11.3-11.4 a koji to to rekord BiH ove godine!?
Polako dečko Hota (uz dužno poštovanje prema tom čovjeku poznajem ga osobno i to je koliki majstor tolika je i ljudina) je napravio najbrže vrijeme 11.8 sec (11.6 na slickovima) bez nitra naravno pa možete zamisliti kolika je to snaga.
Brži auto od Hotinog je naravno Sinišin kadett koji vrlo lako može ići 10 nisko koliko sam čuo planiraju probiti u klasu 9 što bi mi bilo jako drago.
Naravno tu je Alfa Marka Fržopa kojoj je motor nanovo složen i po riječima moga prijatelja Alfaludjaka koji je radio motor "ne opali li 9 sec ništa nismo radili..." predviđanja su da Alfa sada ima oko 700 KS bez nitra...
Calibra koju sastavljaju naši frendovi iz Trogira Marin i Ante bi isto trebala biti spremna, auto bi trebalo imati oko 1000 KS sa nitrom vidjet ćemo hoće li je uspjeti izmapirati do tada.
Moram spomenuti Repinog Golfa koji bi napokon trebao odvoziti nešto pošteno po najavama pa vidjet ćemo meni bi bilo drago da napokon opali pa bar 11.
Majkutijeva Honda sa LET-om 11 nisko....
Bit će tu zanimljivih bolida rekao bih
Evo jedna slika za kraj, konkretno promjer cijevi intercoolera na Marinovoj Calibri