Član
fina korsica
cnic_gsi je napisao(la):Neznam brate moj neisplati ju se prodavati nikako na glavi ces biti mnogo novca bespotrebno vozi je sada kakv je takva je sta ima veze nemoze se sve odjednom! Kriza jeste ali kao i svi nadamo se da ce proci jeb.... ga! A kada prodje ubacis motoric od astre 1.6 16v 105 Konja za tu sašiju i previse malo ljepo ekonomicno a ponajvise brzo, sta ce ti polje pozz i drzi se NEMA PREDAJE :icon_smile:
cnic_gsi je napisao(la):Ma jasta brate nemoze se nista i ja sam neregovan niti znam kada cu ga reg. kriza opasna! A za gljivu si super odradio bola home made je najjaci
arminnn je napisao(la):svako ima svoje misljenje al ja to nebi ubacivo jer to je rupa bez dna. haj da ti imas jos jedno auto za grada pa da ti to stoji za cejfa pa malo raduckas a taj motor i ako djaba dobijes skontaj koliko su ruke majstora, ako hoces da buse perfektan i da ga vozas duze moras generalku pa svjecice,kablove bolje da ti ne nabrajam, a opet vozas corsu. imam jarana radi keca svako drugi dan ga spasavam da ga ne zapali vjecito nesto zeza
tvrdoglavi je napisao(la):ev drug slika pa ti sam procijeni,kako ti je ljepse...
nisam nesto extra uradio,zurim sad ce mi tekma