cnic_gsi je napisao(la):Ma ok ja se slažem da ga prefarbaš u mat jače mi je nekako neznam! A nije cunerski samo stavi neke obrve plasticne dok neskupis lovu da odradis na haubi da je naljutis malo nije skupa investicija brate a ljepse ce ti izgledati 15 puta vjeruj mi!
mirnes12 je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):Ma ok ja se slažem da ga prefarbaš u mat jače mi je nekako neznam! A nije cunerski samo stavi neke obrve plasticne dok neskupis lovu da odradis na haubi da je naljutis malo nije skupa investicija brate a ljepse ce ti izgledati 15 puta vjeruj mi!
Vidjet cu, ovo je sve usput nađeno i kupljeno, pa ako bude višak love, odradiću i to, malo mi je karambolka neravna, malkice ruzno izgleda kad se zagledaš u nju, hvala na savjetu vidjet ću mozda je malo i naljutim :icon_smile:
pozzz..
antrax je napisao(la):mirnes12 je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):Ma ok ja se slažem da ga prefarbaš u mat jače mi je nekako neznam! A nije cunerski samo stavi neke obrve plasticne dok neskupis lovu da odradis na haubi da je naljutis malo nije skupa investicija brate a ljepse ce ti izgledati 15 puta vjeruj mi!
Vidjet cu, ovo je sve usput nađeno i kupljeno, pa ako bude višak love, odradiću i to, malo mi je karambolka neravna, malkice ruzno izgleda kad se zagledaš u nju, hvala na savjetu vidjet ću mozda je malo i naljutim :icon_smile:
pozzz..
Samo naprijed druže... rek'o sam ti ja, samo nek bude sve ispravno kako treba i malo jači motorić u nju i to je to... i sa ovim motorom je išla za nama dobro, a tek da je samo malo jači ubacit hehe
Vidimo se u subotu ako Bog da, pozz.
cnic_gsi je napisao(la):Vidio sam je u mostaru na sr u subotu eheheh fino i neka si ostavio onaj donji lip u mat crnoj pozzzzzz
mirnes12 je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):Vidio sam je u mostaru na sr u subotu eheheh fino i neka si ostavio onaj donji lip u mat crnoj pozzzzzz
Trebo si prici, da se upoznamo, jarane mi smo poslije SR bili na Buni, ma buraz zapili se nismo znali gdje udaramo hehehe, pozzz i tebi