Eh ajde da i ja sta god sarnem , sarafam ja konstantno , i kad nema izmislim nesto da se skine al uglavnom ovo je nesto malo vece sto se radilo i sto se priprema.
Uglavnom evo prvo slike nosaca cukice sa cukicom kako je sve ispalo , stopili smo sve u jedno da nema ruzni sarafa i prelaza i ofarbali u mat crnu jer ce citava unutrasnjost sto se tice stubova i neba biti crna.
Cukicom nisam zadovoljan , ne radi u autu ni par mjeseci vec je ledica u kazaljkici pregorila tako da kad vec furam neke brendove uskoro cu naruciti ProSport EVO seriu za voltazu.
Poslije toga sam narucio kozicu mjenjaca i rucne iz Engleske i prezadovoljan sam.
a evo kako je izgleda stara kozica koju je napravio jedan lik iz Sarajeva , necu ga imenovati al mislim da jos mora uciti o svom zanatu jer je ovo bilo odron
Al se zato covjek usreci kad ljudi profesinalno odrade posao , znaci talijanska rupicasta koza extra odradzena vrhunski , jedino eto sto su mi poslali pogresan dizajn rucne kocnice ali opet covjek stoji iza svoje firme i kvaliteta i poslao mi je sada pravi dizajn i to djaba i rekao da zadrzim ovu sad i jos mi vratio 7km , znaci stranci su cudo
Onda sam kupio i jos jedan orginal HELLA far , ovaj sad na autu mi je lik uvalio jer je DEPO pa sam iskopao ovaj negdje i sad imam fino par skupih farova :icon_smile:
Opet tu nije kraj , stigao je i motoric za TT poklopac kao i tipka za otvaranje pa cu to nekad s prijateljem da instaliram kad mi dodje ovaj godisnji odmor vise
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to opet nije sve , stigla mi je i mrezica za karambolku od ABS plastike , i ovo je isto neka opasna firma ljudi odma i katalog i cetifikate nake salju ko da sam uzeo tramvaj
Uglavnom sve uredno zapakovano bez mana , jest žara al vrijedi :lol:
i taman da napisem da je to to sjetim se da su mi stigle i patosnice , extra odradjeno , vrijede svake marke , cak sam i birao logo koji zelim da bude na vozacevoj strani . Jedina mana tacnije greska sa moje strane jeste sto nisam uzeo na sva 4 logo al et bitno je da ima na vozacevoj pa cu opet nekad naruciti jos 3 sa naljom da bude u fulu . Sto se tice kvaliteta nema se sta pricati vrhunski stvarno
Eto to je sada to , samo jos par slikica OPC VS Fabrika i jedna pozerska i to je to