Član
Dobar ovaj Passat,bas mi se svidja .. 2.8 syncro ? Fino se vrti na ovim cini mi se 17-kama :icon_smile: Stock motor ili ? Izvinjavam se al' bas me zanima ..Jos kad bi zguza uradio W8 look ,uff .. :icon_smile:
B.M - Floyd je napisao(la):Dobar ovaj Passat,bas mi se svidja .. 2.8 syncro ? Fino se vrti na ovim cini mi se 17-kama :icon_smile: Stock motor ili ? Izvinjavam se al' bas me zanima ..Jos kad bi zguza uradio W8 look ,uff .. :icon_smile:
zlajaaa je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):Dobar ovaj Passat,bas mi se svidja .. 2.8 syncro ? Fino se vrti na ovim cini mi se 17-kama :icon_smile: Stock motor ili ? Izvinjavam se al' bas me zanima ..Jos kad bi zguza uradio W8 look ,uff .. :icon_smile:
4 motion valjda :icon_question: stock motor... ali šta mu brate Pug radi :icon_biggrin:
zlajaaa je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):Dobar ovaj Passat,bas mi se svidja .. 2.8 syncro ? Fino se vrti na ovim cini mi se 17-kama :icon_smile: Stock motor ili ? Izvinjavam se al' bas me zanima ..Jos kad bi zguza uradio W8 look ,uff .. :icon_smile:
4 motion valjda :icon_question: stock motor... ali šta mu brate Pug radi :icon_biggrin:
OggyBoy je napisao(la):A koliko je uzeo 106-icu:icon_question:
Do sad sam samo skontao da je uzeo dužinu na startu i to je to, ne da se prdavac više:icon_question:
Ako to zovemo uzimanjem, volio bih da i mene tako uzme, ne bih se postidio sekunde.
Semi_ibiza TDI je napisao(la):Iznenadio me ovaj crveni golf 2 gti kako ide, cini mi se da sad ide bolje nego prije.
http://www.youtube.com/watch?v=N8IaI91v7wM&feature=youtu.be