Schumi je napisao(la):Nek dignu na 100 KM kutiju cigara pa onda možda neću smrditi nakon 5 minuta u kafiću
menjic je napisao(la):Stvarno ne razumijem, koja je poenta da svaki dan dodjes u kafic u kojem ti nesto smeta i onda se zalis i onda opet dodjes ???
menjic je napisao(la):Stvarno ne razumijem, koja je poenta da svaki dan dodjes u kafic u kojem ti nesto smeta i onda se zalis i onda opet dodjes ???
emir_89 je napisao(la):menjic je napisao(la):Stvarno ne razumijem, koja je poenta da svaki dan dodjes u kafic u kojem ti nesto smeta i onda se zalis i onda opet dodjes ???
poenta je sto je u svakom kaficu tako, tj u 99% njih. pogotovo u zimskom periodu...
GOLF TZ je napisao(la):ja ovo podrzavam samo radi djece... taman posla da mi pusaci smetaju... ko god odluci da pusi u "zrelim godinama" to je njegova stvar i ja ne ulazim u to...
znam sta je mladost ludost...stari mi pusi 2 kutije marlbora na dan...uvijek mi je brojao "nemoj cigaru u usta" ali opet sve zavisi od drustva... u ilijasu rodjak mi pusi ima 17 godina...90 % njegove generacije pusi cigare....rodjak poceo pusiti u 6 osnovne....
arminnn je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ja ovo podrzavam samo radi djece... taman posla da mi pusaci smetaju... ko god odluci da pusi u "zrelim godinama" to je njegova stvar i ja ne ulazim u to...
znam sta je mladost ludost...stari mi pusi 2 kutije marlbora na dan...uvijek mi je brojao "nemoj cigaru u usta" ali opet sve zavisi od drustva... u ilijasu rodjak mi pusi ima 17 godina...90 % njegove generacije pusi cigare....rodjak poceo pusiti u 6 osnovne....
citam tvoje komentare i nigdje veze su... pusti djecu nek ih roditelji odgajaju. sto rece neko to je jedini cejf a i kafa bez cigare ko dzamija bez munare
emir_89 je napisao(la):arminnn je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ja ovo podrzavam samo radi djece... taman posla da mi pusaci smetaju... ko god odluci da pusi u "zrelim godinama" to je njegova stvar i ja ne ulazim u to...
citam tvoje komentare i nigdje veze su... pusti djecu nek ih roditelji odgajaju. sto rece neko to je jedini cejf a i kafa bez cigare ko dzamija bez munare
kako kome... joooj da hoce i kod nas zabranit pusenje na javnim mjestima. pa ti onda sjedi kuci, pusi koliko hoces i truj samo sebe...