M milanelo Član 14.12.2011 #376 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI update 35 strana by ZEKO_na_BaterijE Te Dotz su perverzija felge, ti ostalih ima ne na svakom drugom, vec na svakom audiju i ti si ih imao na 5 auta Te prve obavezno
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI update 35 strana by ZEKO_na_BaterijE Te Dotz su perverzija felge, ti ostalih ima ne na svakom drugom, vec na svakom audiju i ti si ih imao na 5 auta Te prve obavezno
ZEKO_na_BaterijE Član 14.12.2011 #377 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE jedan glas za 1 Dotz ) pa dodushe upravu si' ja sam ovo sve isfuro' ... sam ne znam ocel mu dobro stojat? imal ko Photo Shopic ) hehe
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE jedan glas za 1 Dotz ) pa dodushe upravu si' ja sam ovo sve isfuro' ... sam ne znam ocel mu dobro stojat? imal ko Photo Shopic ) hehe
M milanelo Član 14.12.2011 #378 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE http://www.google.ba/search?hl=bs&q=audi%20dotz%20mugello&gbv=2&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1143&bih=679&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=CBbpTsLPFZSO4gTxtcWJCQ
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE http://www.google.ba/search?hl=bs&q=audi%20dotz%20mugello&gbv=2&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1143&bih=679&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=CBbpTsLPFZSO4gTxtcWJCQ
ArminM Član 14.12.2011 #379 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE slazem se , ove prve su drama ovih s line si imao sijaset
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE slazem se , ove prve su drama ovih s line si imao sijaset
ZEKO_na_BaterijE Član 14.12.2011 #380 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE a jesu dobree ) vidi 2 glasa vec Mugello ima en sad oce me bogami nafurat na ove felge' hehehe
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE a jesu dobree ) vidi 2 glasa vec Mugello ima en sad oce me bogami nafurat na ove felge' hehehe
emsho21 Član 14.12.2011 #381 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE pisi jos jedan glas za DOTZ
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE pisi jos jedan glas za DOTZ
Dzoni3 Član 14.12.2011 #382 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE Dotz . Meni najljepše
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE Dotz . Meni najljepše
ZEKO_na_BaterijE Član 14.12.2011 #383 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE nema sta ko god se javio kaze mugello' nista ev saljem covjeku sms da ga ne budim da ih pripremi onda ako ih ne bude prodo hehe:lol:
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE nema sta ko god se javio kaze mugello' nista ev saljem covjeku sms da ga ne budim da ih pripremi onda ako ih ne bude prodo hehe:lol:
sub3r Član 14.12.2011 #384 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE koja velicina?
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE koja velicina?
ZEKO_na_BaterijE Član 14.12.2011 #385 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE 17 ke su 8J vishe nist ne znam
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE 17 ke su 8J vishe nist ne znam
sub3r Član 14.12.2011 #386 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE onda kupuj
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE onda kupuj
basinac Član 14.12.2011 #387 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE DOTZ još jedan glas
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE DOTZ još jedan glas
ZEKO_na_BaterijE Član 14.12.2011 #388 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE pa ovdje samo glasovi za mugello ) nista' onda ev zapeli smo u 50 km heheheh sutra da idem po njih ako odapdne hehehe :icon_smile::lol::lol:
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE pa ovdje samo glasovi za mugello ) nista' onda ev zapeli smo u 50 km heheheh sutra da idem po njih ako odapdne hehehe :icon_smile::lol::lol:
BaXRS4 Član 14.12.2011 #389 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE DOTZ...............
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE DOTZ...............
addo Član 14.12.2011 #390 RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE Da ne bude neizvjesno izmedju dotz i mugello evo od mene glas za mugello! :lol:
RE: Strucno Misljenje za ODABIR FELGI ili da Ponudite !..Audi A6 1.9 TDI by ZEKO_na_BaterijE Da ne bude neizvjesno izmedju dotz i mugello evo od mene glas za mugello! :lol: