RE: GOLF 2 1.6d
eh evo mene opet novi radni dan i smor na poslu,tako da opet visim na net-u,vidim da ima dosta odgovora i pozitivnih i negativnih kao i sto sam i ocekivao,sa skoro svima se slazem,znam da ste u pravu u pogledu mnogih stvari,al ja se krpim koliko mogu,prvobitna zamisao mi je i bila da prikrijem onaj grozni izgled kad sam ga tek kupio,cilj mi je da imam nesto sto niko drugi nema,najlakse bi bilo uloziti veliku svotu novca i imati "nabrijanog"golfica,ali ja to ne mogu,niti zelim,sto se tice karambolki,znam da se za 2-3 stotke mogu naci one duboke sto prodaje lik u Sarajevu,ne znam kako se zove,ali nisam to zelio,jer ih vecina ima,volim raditi svojim rukama i uloziti u njega svoj vlastiti znoj,pa kako god to na kraju izgledalo,evo npr.ova prednja karambolka mu je sjela sto se mene tice extra,a znam da je to unikatno i da niko to nema i na neki nacin se s tim ponosim.Velika mi je zelja da ga ofarbam,znam da je boja grozna,al zelje su jedno a mogucnosti drugo:icon_cry:,pogotovo kad se covjek ozeni i dobije dijete eeeeeeeeee onda drage kolege auto ide u drugi plan,ali eto trudim se da imam nesto ne tako obicno i nadam se da ce nekad od ovog autica koji je bio za otpad ipak nekad u buducnosti biti jedan ako nista ljep i neobican golf...
Aladin46 je napisao(la):
Ima zanimljivih stvari,ali nije po mom ukusu...ja bih samo da pitam,kako si osvjetljenje table uradio,koje led diode itd....pozzzz
led diode su iz starog ARCD-a,naravno moras izvaditi onu zelenu foliju sto bude u instrument tabli,usmjeriti diode(ja sam stavio 3)i staviti otpore da bi snizio napon i obavezno pazi na polaritet dioda