ECU ili novi ili ovaj popravit i prodisat ce...a ako prodise punim plucima trazit ce i druge klipove i onda ce to tek bit nesto bas...za sad je dovoljno da bar dise i pali konacno bez patnje koja je bila.Znam da cu zaliti al...mozda ipak ne vise nego za necim drugim vezanim za nju...iz tog razloga mi se narocito i ne prodaje.Ako registrujem svakako nece biti prodaje jer bolje i mladje auto za te pare sigurno ne mogu naci.Eh da sam htjela slusati...znamo da ja nikad ne slusam ali nisam jedina... :icon_rolleyes:4g63t je napisao(la):djavolica je napisao(la):ammar_coupe je napisao(la):al ima motor predobar ja bih ga samo radi motora cuvao
Motor je najbolji (najvrijedniji) dio auta svakako :icon_smile: vrlo moguca opcija i da ostane auto a ako bude tako onda ce i od motora biti nesto puno bolje sigurno :icon_smile:
Joj joj plavojka mani se prodaje toga žaliti ćeš zanjim.
Ak si dosad šizila snjim uloži još malo i osposobi ga kako treba.
Riješi da motor prodiše punim plućima i onda polako felgice i malo unutrašnjost pokrpaj.
E da si ti htjela slušati.:icon_mad:
Svejedno, ako ostane auto i ako budem imala gdje motor smjestiti, ide van i postepeno sve novo postavljati na njega a do tada vozati na onaj iz Galanta sto sam ti slala sliku...kakav god bio isplati se za one pare ako pali i vozi :icon_rolleyes: