Član
djavolica je napisao(la):4g63t je napisao(la):djavolica je napisao(la):4g63t je napisao(la):djavolica je napisao(la):4g63t je napisao(la):Nigdje nije bilo ni riječi o da smo stali na "crtu"!:icon_rolleyes:
A nebrini ima mjesta di te policija nebi dirala.
Kao ni prošli puta:lol:
A što se tiče toga što ti se pregrijavao,nema veze po ima samo jedan ventilator(onaj što ti fali je od klime),a hladanjaka što se tiče je da nije orginalni,ali nije to samo razlog zaš ti je dizao temp.
Dobro ako ima ko bi to napravio i riješio instalaciju da to sve funkcionira.
Nije bilo ni termoprekidaca ko sto znamo...sad ima sve i novi je hladnjak i ventilator i ne pregrijava se vise.Danas jos spojiti da rade satovi od temperature i ulja koji isto od pocetka nisu radili i to je to...
Pa sta bi mi mogla prosli put policija kad je auto stajalo samo na parkingu hladilo se...a sad ako je ono bilo "odmjeravanje"... :icon_rolleyes:
Da imaš pravo nije bilo bilo je samo ...:lol:
Ajde ti složi taj auto da napokon bude mitsu a ne neka kemija i sklopljeno od svega i svačeg.
Pa sta drugo ja radim svo vrijeme?Poskidani mutanti s auta i stavljeni dijelovi od Eclipse.Posto kako znamo nema ni jedne sa turbom ni na mapi da bi mogla posluziti za dijelova onda moze da posluzi i ona bez njega posto je do sad sve odgovaralo...ja znam sta cu ja promijeniti ako je ostavim sebi a ako ne, necu nista ni da diram :icon_rolleyes:
Dobro je sad, ti si poceo tu pricu o odmjeravanju pa kao sto ti rekoh, dodji ovamo pa da vidimo!Jer ipak ti si "uzoran" vozac za razliku od mene pa registrujes auto ne oduzimaju ti vozacku itd...pa tako lakse ti je doci nego meni tamo a siroko Sarajevo za svega
JA uzoran,kao i ti što si uzorna...:icon_evil:
Za svega,neidem ja u te opasne vode na nepoznatom terenu.:lol:
e da vozačka,kome to još treba?:icon_smile:
Ajde da nespamamo ti si "najača",znaš držati čovjeka u klinču,dokazala si to.:lol::lol:
"klinču" :icon_question: prevedi :icon_rolleyes:
a ti ko i ja? hm...ne bih ja rekla :lol:
pa ono...vozačka treba inače onako policija kad te zaustavi jer lažu da je moraš imat pa eto... :icon_rolleyes:
ajd dobro, d aznamo da se bojiš "opasnosti"
A o Klinču nije sad ni vrijeme ni mjesto za to.
Da užasavam se opasnih plavojki poput tebe,evo sad ću da :icon_cry:
Nemoj više,bolje idi slaži taj auto,budi od korosti.
Pa trebaju prvo zaustaviti!:lol:
A šta sad i zabrane prođu,jeli tako,pa se i taj rozi papir vrati.