erol_brcak je napisao(la):heh,sad je kasno da zalism srecu sa autom jer do sad ili si je imala ili ne.no uglvanom vidio sam cini mi se ovaj auto na auto.ba kad si ga kupila,fino,mitsa,japanac,turbak,sta ce ti vise!
eto,puno srece!
unutrasnjost mi je mocna zbog ovog bmw stila kako je nakosena centralna konzola prema vozacu,bas je "cool"
i pas mater tim kretenima sto ga izgrebase,meni su prije mjesec dana posarali nesto na desnom blatobranu,ali sam ga trljao i trljao nekom pastom mocnom i nestalo.
eto,do vidjenja!
trizex je napisao(la):ma neeee, nisi pogledala dobro predzadnji postovi, prodaje gume odvojeno 150 km sve 4
felge ti ne mogu sigurno
Igor031 je napisao(la):fin autic
fino si pocela sredjivat
ali definitivno moras biti veliki zaljubljenik u taj auto
da ga kupis u tako losem stanju
ali svaka cast
djavolica je napisao(la):Igor031 je napisao(la):fin autic
fino si pocela sredjivat
ali svaka cast
Pa zapravo i nisam bila zaljubljenik, čak mi je i bilo strašno žao Audija, ali sam ipak poslušala druge koji su mi govorili da je ovo ipak bolji izbor.Ulaganja ima dosta, ali nadam se da će se barem isplatiti na kraju.Za sada je glavno urađeno,pa se može preći i na detalje, naravno u okvirima koje budžet bude dozvoljavao
GocaS6 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Igor031 je napisao(la):fin autic
fino si pocela sredjivat
ali svaka cast
Pa zapravo i nisam bila zaljubljenik, čak mi je i bilo strašno žao Audija, ali sam ipak poslušala druge koji su mi govorili da je ovo ipak bolji izbor.Ulaganja ima dosta, ali nadam se da će se barem isplatiti na kraju.Za sada je glavno urađeno,pa se može preći i na detalje, naravno u okvirima koje budžet bude dozvoljavao
Hm samo ti slušaj druge još malo i kupit ćeš Škodu i to sdi
Nisi ti još ni došla do glavnog
djavolica je napisao(la):
nismo je napisao(la):djavolica je napisao(la):
izvini gdje je ovo slikano ,jel na tranzitu, jel ovo 300zx ispred, jel na prodaju
addo je napisao(la):Taj motor sto imas pod haubom je pravo malo bogatstvo i neki bi dali sve za njega, samo ga malo jos dotjerati i brmmmmmmm! Svaka ti cast za izbor auta! Sto se mene tice nisi nimalo pogrijesila i zelim ti puno srece s tim autom i da ga dobro sredis!
nismo je napisao(la):ok izvini na off-u, hvala ti...
a sto si tice tvog japanca vidjet ces da se nisi pokajala, auto je extra, nek je sretno