Salle je napisao(la):ne, znači ti imaš para i mozes raditi stvari koje hoćeš, ali za one koje nisu u skladu sa zakonom plaćaš kaznu, kao i svi, ali pošto to tebe neće zaustaviti jer si toliko bogat ti ćeš to opet i sve tako... i stalno znači ćeš plaćati kazne...
a jest on bogat, al nemoze biti bogatiji od svoje volje za zivotom, ako me razumiješ, moze on voziti brzo i sve, ali ako se on s 290-300 zabije u kamion on će poginut, i nitko i ništa, niti njegove pare ga tu nemogu spasiti, a znam reći ćeš šta ako ubije nekog čovjeka, zapuca se u njega, opet će obojica poginut pri toj brzini, a onda bi u slucaju da prezivi ovakvu mu kaznu lupio...(danas ljudski zivoti nikome ništa ne znači, nego samo nama naši zivoti vrijede, a to tako i siromahu i bogatašu)
ZELA GTI je napisao(la):Ovaj zakon je tako pošten da ne može biti pošteniji. Svatko plaća kaznu zavisno od količine primanja. Ja sam milijarder, šta meni znači kazna od 100 eura? Opali me po džepu sa milionskom kaznom, pa ću dobro razmisliti kada ću sljedeći put kršiti zakon. Ovdje se ne radi o vrijednosti ljudskog života ili želji. Radi se o kršenju zakona. Tko god ga prekrši, dobit će po džepu.
Salle je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ovaj zakon je tako pošten da ne može biti pošteniji. Svatko plaća kaznu zavisno od količine primanja. Ja sam milijarder, šta meni znači kazna od 100 eura? Opali me po džepu sa milionskom kaznom, pa ću dobro razmisliti kada ću sljedeći put kršiti zakon. Ovdje se ne radi o vrijednosti ljudskog života ili želji. Radi se o kršenju zakona. Tko god ga prekrši, dobit će po džepu.
pa što nisu svi milijarderi pa da im kazna od 100Eura ništa ne znači, imali su svi oni istu mogućnost kao i taj jadnik sa SLS-om !? znači on nevalja zato što je uspio u zivotu i treba ga kaznjavat zbog toga ?
Salle je napisao(la):mrva i zela vidio bih ja vas, da ste u toj situaciji kao taj čovjek, kako bi vaše j*eno humano mišljenje brzo promjenili, kako bi vam bilo to apsurdno dati 760.000 EURA za prekoračenje brzine... ma daj bolan skuliraj se ti, postavi se u njegovu situaciju...
ps. mozda razmisljam kao dijete, ali u odnosu na tebe nemam potrebu da bilo tkoga od vas na forumu omalovažavam zbog bilo koje izjave... ali eto...
mirzzaa je napisao(la):saobraćajne kazne računaju na osnovu primanja prekršioca.... hahahah znaci ako si nezaposlen nema kazne za tebe... izvoli pa vozi 300km/h niko ti nece nista... hehehe...
Salle je napisao(la):... imali su svi oni istu mogućnost kao i taj jadnik sa SLS-om !?...