Benny_BMW je napisao(la):Jest stvarno mafijaske pored mene je prosao nekakv sav crn sav zatamljen ja se sam najezio prepao se mafijasa : Lol:: Lol:
Stavljaj drug brzo slike ovo je ZLO Icon_cool
Hvala, evo jedna iznutra.
Benny_BMW je napisao(la):Jest stvarno mafijaske pored mene je prosao nekakv sav crn sav zatamljen ja se sam najezio prepao se mafijasa : Lol:: Lol:
Stavljaj drug brzo slike ovo je ZLO Icon_cool
Hvala, a eto trudim se da ga sredim što bolje jer hoću dobit 2013 look odnosno radim redizajn na svom.EdinZa je napisao(la):E svaka ti cast brate da ga imam ne bi izlazio iz njega ! Imam w211 270 al ovo mi je zelja velika Samo naprijed ekstra si ga vec sredio,jos puno puno kilometara !!
EdinZa je napisao(la):Uradi nesto na unutrasnjosti, za svoju dusu i svoj cejf ! Gotivim strasno dzipove i velika auta hiluxa vozam znam sta je dobro za terena al tvoj je minimalno klasu iznad i za offroad realno
merc2411 je napisao(la):Dobra ti je Frontea, sviđa mi se boja na njoj. Ma po zimi je ovaj zakon jer je dosta težak pa dobro leži na cesti, a ima i nove gume tako da nema straha od proklizavanja.
Cosa Nostra je napisao(la):merc2411 je napisao(la):Dobra ti je Frontea, sviđa mi se boja na njoj. Ma po zimi je ovaj zakon jer je dosta težak pa dobro leži na cesti, a ima i nove gume tako da nema straha od proklizavanja.
Hvala drug,sa mercedesom nema inace problema zimi imam komsiju c220 karavana ima po najvecem snijegu uzadje bez problem onda sta tek to radi to cudo.Nemoj zaboravit ubacit jos koju sliku kad budes jos sta uradio
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):G KING
Svaka cast, samo nastavi tako, samo oridjinale, nista cuning na takvo auto, ako se to moze nazvati autom:icon_smile:
SeEn_BoSs je napisao(la):G' je vrh ... sretno u radovima
allex je napisao(la):Gelandewagen :icon_biggrin:
Svaka cast druze,imas tenk na 4 tocka...
Srecno u radovima