Član
Perverzija čista
passatgt je napisao(la):dobar ti je taj m 5 iz Bihaca sam,volio bi se se provozat jednom .sjecam se samo jednom da je u 1 navecer m5 proletio kraj moje kuce tacnije kamenica leti cuo se do Bihaca ludilo zivo od auta
rinaldo je napisao(la):passatgt je napisao(la):dobar ti je taj m 5 iz Bihaca sam,volio bi se se provozat jednom .sjecam se samo jednom da je u 1 navecer m5 proletio kraj moje kuce tacnije kamenica leti cuo se do Bihaca ludilo zivo od auta
Mnogima sam ispunio želju pa ne vidim što ne bih i tebi , samo se javi kad me vidiš sa autom
rinaldo je napisao(la):passatgt je napisao(la):dobar ti je taj m 5 iz Bihaca sam,volio bi se se provozat jednom .sjecam se samo jednom da je u 1 navecer m5 proletio kraj moje kuce tacnije kamenica leti cuo se do Bihaca ludilo zivo od auta
Mnogima sam ispunio želju pa ne vidim što ne bih i tebi , samo se javi kad me vidiš sa autom
Amel SF2 je napisao(la):rinaldo je napisao(la):passatgt je napisao(la):dobar ti je taj m 5 iz Bihaca sam,volio bi se se provozat jednom .sjecam se samo jednom da je u 1 navecer m5 proletio kraj moje kuce tacnije kamenica leti cuo se do Bihaca ludilo zivo od auta
Imam i ja zelju
Cini mi se da sam te neki dan vidio u Fordu KA ili sam pogirjesio :icon_rolleyes:
passatgt je napisao(la):rinaldo je napisao(la):passatgt je napisao(la):dobar ti je taj m 5 iz Bihaca sam,volio bi se se provozat jednom .sjecam se samo jednom da je u 1 navecer m5 proletio kraj moje kuce tacnije kamenica leti cuo se do Bihaca ludilo zivo od auta
moze ako treba sipam gorivo,da vidim kako to vuce u mene passat 115 konja :lol:
passatgt je napisao(la):ideja sa kompresorom na tvom je predobra,financije su tu jbg ali gdje ima volje ima i nacina,na ovu sada snagu + kompresor to ce biti veselo,mislim da ce prve 3 brzine biti ubitacne.mogu se kladiti da ce biti 900+ ps :icon_smile:
passatgt je napisao(la):drug jedva cekam kad ce kompresor proradit u m5,bit ce sila,