Član
Mrva je napisao(la):Druze, dobro se ti drzis sa kojekakvim barabana na piku :lol:
Nekim ljudima netreba dati ni civare da vozaju a ne da komentarisu druga auta... sretno
Ima na PIK-u svega , he he
Mrva je napisao(la):Druze, dobro se ti drzis sa kojekakvim barabana na piku :lol:
Nekim ljudima netreba dati ni civare da vozaju a ne da komentarisu druga auta... sretno
coyotus bastus je napisao(la):Jos da ga oblijepimo cijelog:icon_smile:
moraces doci na jos jedan tretman kod mene:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
markom je napisao(la):kolega svaka čast ,najbolje auto na forumu
haha ,,400ks sasvim dovoljno,,ma gde dovoljno i vise nego potrebno,kad uporedim sa mojih 54 ks haha ma sta pricam sve u svemu ,,resident evil,,svaka castrinaldo je napisao(la):Hvala svima, auto je kupljen prije 2 mj iz Bugojna, u perfektnom je stanju, prešao 96 000 km , dosta dodatne opreme što ću kad budem imao više vremena napisati , izdvojio bih eisenman auspuhe i trodjelne oz mito felge, 294 kw , 4941 kubika, V8 ,skinuta blokada, auto je kupljen u njemačkoj gdje je bio policijski presretač , imao je stroboskope kad je došao u BiH, prijašnji vlasnik tvrdi da je dignut na 480 ks ali nisam radio dyno test jer mi je to sad nebitno , meni je i 400 ks sasvim dovoljno, pozdrav svima...