Limpi vas pita za folije nesto :D

Limpi vas pita za folije nesto :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Pitanje u vezi folija..

Te kinobere ja ne stavljam, kao u tunelu po noci da sam, a i ljeti samo vise griju, nikakva uv zastita i ti fazoni... a super sam zadovaljan lumarom na bocnim, samo da mi je jos na zadnju sajbu staviti. Ma stavio bi odmah, ali eto zaustave me, vidi ono "P" da se jedva nazire iza tamne sajbe, i eto kazne za folije...

Član

Daj te ljudi sto je toliki strah od tih kazni za zatamljena stakla,to su samo price....ja jos nisam dozivio da je neko kome sam ja zatamljivao i nekom iz mog poznastva cuo da je neko dobio kaznu zbog folija....

Znaci moja preporuka zatamni stakala i stavi vec to P kad hoces na zadnju sasjbu,nemora se ni vidjeti...a koda ce te murija zaustavljati svaki dan....i pitanje jel te ikako zaustaila od kako si polozio?

Znaci nevidim razlog nezatamljivanja..??

Član

Nije mene strah, ali zao mi para da dajem radi gluposti,... Sto se tice zaustavljanja, svaka patrola me zaustavila barem jednom kad sam tek stavio ksenone, sada rijetko, pogotovo u gradu, svi me vec znaju:D Ali rekao sam vec nije Ze problem, necu da me bezveze negdje u nekoj vukoj*ini uhvate tusiti za folije...

Član

Brate pa kaze nez. ja nista od toga to je fabricki i gotova prica,znai fabricki....ako vec dodje do toga,a zasto bi...samo ne petjeriati sa previse jakim postotkom zat.

kod mene so komplet folije nazad bocno i vozaceva i suvozaceva strana
murija me zaustavljala i nista
ali ovdje u tuzli sam vidio golfa 5 i Q7 i fiata stila koji cak imaju CRNE FOLIJE na SOFERSAJBI
ludilo
nista ne vidis u autu ni ko vozi ni koji vrag

Član

Pa takvi i u PD sa zaatamljenom sajbom ima koliko hoces :lol: pa opet niko kaznjen nije...

Član

ja bi zakonom propisao ko stavi folije samo sa strane da se kazni sa 100eur svaki put kad ga zaustave.. auto tako defektno izgleda, radije nemoj nista ni radit, skini i sa strane.. A nazad ako ti je vec llumar, ako si radio u sarajevu stavi 65% na zadnju sajbu izgleda ko da je serijski

Član

A dobro jeste "poruzno" samo sa strane, ma stavljam ja i nazad, pa kud puklo da puklo. Inace nisam u SA radio, u ze Srebro mi ljepio.

Član

Zato nemoj stavljati neke previse tamne, stavi 20% na sve, nisu te sa pijace uopste lose ako se dobro odrade....

Član

djogi86 je napisao(la):
Zato nemoj stavljati neke previse tamne, stavi 20% na sve, nisu te sa pijace uopste lose ako se dobro odrade....

Kakve veze sada ima da stavljam 20% na sve kada je vec na zadnjim bocnim 65%... Mogu se i kineske solidno uraditi, ali budu godinu i opet ih valja stavljati, izblijede i sl...

Član

Ma stavi isti postotak i na zadnju...a sto se tice kineski ja sam sebi radio i dugima sa njima i vrlo zahvalne sa obzirom da su bas jeftine jedina mana je sto za jednu ljetnu sezonu izblijede za duplo i sto je onda problem sa skidanjem,neznam kakav je slucaj kod lumaha al ja sam koid sebe na passatu skidao pola dana i to nista bez nitro razredjivaca i trljaj....borba

Član

samo ti uradi opet lumar, 65% na zadnju sajbu, jer je 65% providna, a to je jedino bitno prema zakonskoj odredbi da je providno, tj. da se vidi kroz nju

Član

Eto drugari dosao cika llumar u Zenicu, aBd u sub ide postavljanje, ma meni je bitno da se ono "P" na sajbi moze viditi malo i valjda me nece peglati i """" u zdrav mozak. Nadam se:icon_smile:

Početnik

po zakonu ti ne smijes nista lijepiti na stakla, vjeruj da ce te isto zaj*avati i sa pijacarskim folijama i sa lumarom, jedino te vadi sto ti je auto novije, pa progleda kroz prste :cool:

Član

Nemoj tako, po zakonu stoji: da se smiju zadnje bocne povrsine iza naslona vozaca... ajd svabo mi uradio tako auto, tvornicki,:p nisam ja i nadam se najboljem...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.