trizex je napisao(la):kad budes kupovao pogledas odmah na licu mjesta na koju nijansu vuku.....ja u zadnje vrijeme kupujem iskljucivo one koje vuku na tu zelenkastu....vidio sam inace one kojima nijasne vuku na crnu, i na onu ruznu fuj ljubicastu....60 posto iliti dark black ti je taman,....
funky je napisao(la):šestin čaču svog zapiso hahaha
a i ja sam odlijepio "old skul" nalje, dosta vala
probacemo nesto modernije sad i naravno spusti i ZATAMNI cemo se pridrzavat
DJ_M4rko je napisao(la):Ja sam sebi kupio foliju na benzinskoj kod nas zove se All Ride i mogu ti rec folija je odlicna bass fino je ispala nije smeda kao sto kazes zatamnjena je oko 70% tako pise .. pa ako hoces mogu ti slikat da vidis kako je ispalo... inace me dosla : 3 metra 7km
adi187 je napisao(la):Ja sam na mercedesa lijepo ove sa pijace 60% 5 KM pakovanje i OK izgledalo ...
Posle za naprijed kupio malo svjetlije i vukle su smedju neku nijansu kao sto Oggy rece :icon_rolleyes: jer nisam odma je razmoto pa vidio tek kad sam doso kuci primjetio al' ajd 5-6 KM moze se mijenjat svako izlazno ako ti nije mrsko lijepit :lol:
Nije Lumar al brate nije ni 240 KM uz neki normalan postotak zatamnjenosti solidno se vidi i navece
Limpi je napisao(la):Da ne otvaram novu temu, htio bih da stvaim foliju i na zadnju sajbu, trenutno imam lumar samo na zadnjim bocnim.
Sada imal neko ovdje nekog iz mupa, da kaze, smijel se zadnja sajba zatamniti? Ili da se pravim pametan, jer po zakonu je zadnja sajba ostala "malo nedorecena" jer je samo definisana za autobuse...
Limpi je napisao(la):Da ne otvaram novu temu, htio bih da stvaim foliju i na zadnju sajbu, trenutno imam lumar samo na zadnjim bocnim.
Sada imal neko ovdje nekog iz mupa, da kaze, smijel se zadnja sajba zatamniti? Ili da se pravim pametan, jer po zakonu je zadnja sajba ostala "malo nedorecena" jer je samo definisana za autobuse...