Limpi vas pita za folije nesto :D

Limpi vas pita za folije nesto :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Pitanje u vezi folija..

sory na off , @ limpi : imas li gdje zakon o saobracaju tj.dopune zakona od 7 mjeseca 2007 ja sam imao to skinuto na komp i ostampano nosio u autu zbog murije i bash pise to sto si ti naveo(ja sam to text markerom podvuko)za slucaj da me zaustave) al izgubio sam nemam pojma odakle sam skino..guglo sam...ali nista:icon_exclaim::icon_exclaim:

Član

http://www.bihamk.ba/dokumenti/zakoni/Izmjena_pravilnika.pdf

Evo ga. Ali samo kod nas stoji "iza leĎnog naslona sjedala vozača i suvozača"... recimo ja se zavalim i tada mi zadnja bocna stakla maltene i nisu iza "lednog naslona", a i desni dio zadnje sajbe mi je malo sa boka, haha:p

Član

kad vidis muriju skupi se :) naprijed gledaj ko zene poda haubu;):icon_exclaim:

Član
Nista, ako pitaju, kazem: Ja nisam nista radio, to tvornicki svabo tako napravio, a valjda zna svabo kako treba:lol:

Član
Folije su u Ze, dosle, samo cekam sad u subotu da Srebro bude slobodan pa da zavrsimo i to:D Bice slikica nist" se ne sikirajte :cool:

Član
ja sam zatamnio cijelo auto sa lumar folijama za 160 km u mostaru.po meni to nije previše novaca.folije su super kvalitetne,vidljivost iznutra je skoro kao da ih nema.za razliku od onih sa tržnice.još dobiješ i garanciju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.