Član
ma laka najaci hahahhaha,,,jes looooooodddd....hehehe
Capofamiglia je napisao(la):Prvo, cijenim tudja misljenja stvarno, ali ipak meni je lik ok 100%. Drugo, Eurosong je vise europoliticka nego umjetnicka manifestacija...Trece, to je festival, opcenarodna zabava, zato i neme nekih superinteligentnih muzicara na tom sranju. Nije svjetska konvencija fizicara i Tesli, pa onda moze da prodje i debilana od pjesme...
S tim da nasa i nije neka debilana, obzirom kakvih ima, al vecini ide na kur** zato sto je nasa, jer vecina nema povjerenja u nase drustvo, ni u sto bosansko i hercegovacko, sto je razumljivo...
A Lakine pjesme su sve iste, to je njegov stil pjevanja, bas kao sto je Sekin turbofolkerski i komercijalni, tipa uzmi me, siluj me, imam para i 200 auto i kuca i slicno. Ali 'bes ga, i to neko voli, pa ne treba skidati glave nikome.
Njega ili volis ili mrzis, izmedju nema.
A bas sam ga veceras gledao, i sam je rekao da se zaje*** sto je uopce pristao, i da ne bi ni isao. I u pravu je.
Ali opet, preferiram pokusaj, makar isp'o popusaj! Covjeku skidam kapu za originalan smisao za humor, njegov stil pjevanja i umjetnicki pravac mi iskreno bas i nije 'legao' ali bolji je od ostalih ispranih plagijatora i nepismenih kretena.
daki je napisao(la):Ja se uopste ne slazem sa Vama. Mozete pricat sta hocete, ali LAKI je pun ***** vakvih kao mi i istih komentara. Barem nije folirant, kao HARI i ostali, i eto ja odgleda digo je cjelu dvoranu na noge tip. Mislite da ove ostale pjesme imaju smisla, mislite da se ocjenjuje tamo tekst i smisao pjesme.
Budite pametni, kako ne vidite pa Vi vi u stvari i jeste LAKA, samo se krijete iza nekih stvari, ali to sto je laka tamo takav dosao je u stvari prava slika Bosne i Hercegovine i nas koji tu zivimo. Zar nevidite da nam ni drzava, ni zakoni u njoj, a niti nas zvot tu nemaju smisla, bas kao njegova pjesma, svi kukamo nemamo para, a samo bi sjedili i kafe ispijali. A kad pogledas u prosloj godini prodato 200 novih audija 10 porsea, boga pitaj koliko passata, zgrade samo nicu kupuju se stanovi, i samo kukamo, politicari nam znanje nase izjebase, a kad dodju izbori babe nam i mame smotaju repove prodaju se za sicu pa ubace glas u kasicu. Svi smo mi jedna velika suplja prica...
ZNAM JA NAS, JEBO TI NAS...
Gooo LAKA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
daki je napisao(la):Ja se uopste ne slazem sa Vama. Mozete pricat sta hocete, ali LAKI je pun ***** vakvih kao mi i istih komentara. Barem nije folirant, kao HARI i ostali, i eto ja odgleda digo je cjelu dvoranu na noge tip. Mislite da ove ostale pjesme imaju smisla, mislite da se ocjenjuje tamo tekst i smisao pjesme.
Budite pametni, kako ne vidite pa Vi vi u stvari i jeste LAKA, samo se krijete iza nekih stvari, ali to sto je laka tamo takav dosao je u stvari prava slika Bosne i Hercegovine i nas koji tu zivimo. Zar nevidite da nam ni drzava, ni zakoni u njoj, a niti nas zvot tu nemaju smisla, bas kao njegova pjesma, svi kukamo nemamo para, a samo bi sjedili i kafe ispijali. A kad pogledas u prosloj godini prodato 200 novih audija 10 porsea, boga pitaj koliko passata, zgrade samo nicu kupuju se stanovi, i samo kukamo, politicari nam znanje nase izjebase, a kad dodju izbori babe nam i mame smotaju repove prodaju se za sicu pa ubace glas u kasicu. Svi smo mi jedna velika suplja prica...
10 points for DAKIdaki je napisao(la):Ja se uopste ne slazem sa Vama. Mozete pricat sta hocete, ali LAKI je pun ***** vakvih kao mi i istih komentara. Barem nije folirant, kao HARI i ostali, i eto ja odgleda digo je cjelu dvoranu na noge tip. Mislite da ove ostale pjesme imaju smisla, mislite da se ocjenjuje tamo tekst i smisao pjesme.