BHT Ovisnik
hadje mi netko nek kaze,ja sam se sjebo ne normalno sad,ueo od starog kadetta 1.7 diesel i malo se sa prijateljem potezo na magistrali,i pomalo ga jesam gulio par puta na ovom sporednom putu sam rucnu potezao jednom nas je odnjelo s ceste sreca dobro je zavrsilo i na kraju svega pođem kuci u naselje neretvom gdje nma nikoga i prva-druga isto sam ga bio potegao i usporio kraj rupa jer je sve pijesak kad osjetim nesto smrdi ko lamela,kad prijatelj govori meni nesto smrdi ko da je crklo nesto kad treci govori eno ti dimi,ugasio sam autao dim huklja ispod haube il je para neznam ni ja,otvorio sam haubu ispod auta je samo sljevala voda,pustio sam ga 10 min da se ohladi,prazno ono za vodu i nasuo sam jedno 4l vode s neretve i sve dobro izgleda ne curi vise, kontam odo ga kuci odvest,i sve normala 10-15 km/h jer je naselje,do kuce nekih po kilometra i malo prije kuce auto poče trzat ko da nema goriva ali ima,ja ga u drugu opet samo trza ne prima gas i tako sam ga malo zaletio i pod kvacilom ga samo parkiro pred kucu,nista se ne vidi da igdje curi,zna li tko jel problem kakv,uglavnom kapi vode nije imao:icon_rolleyes: