mara- je napisao(la):OK, hvala ti kornjas.
Sto se tice predlozene 308-ice, stvarno fina ali nemam ja tih para.
mumi80 je napisao(la):Uklanjanje FAP-a ti je 200 eura, a to što ti čovjek neće doć u sarajevo, pa nebi ti ni ja došao. ti kupuješ auto i ti treba da odeš da ga pogledaš, povedeš svog majstora svakako. zamisli kad bi čovjek svakoj potencijalnoj mušteiji vozio auto, tebi danas u sarajevo, meni sutra u zenicu....onda isključivo gledaj oglase iz sarajeva
mara- je napisao(la):Ima i vaša priča logike. Jeste, meni treba auto, ali i njemu treba da proda. Znam da tu postoji problem da li ću kupiti, ali ja bih 100% kupio ako se na sevisu pokaže da je u redu. A kad sam rekao majstora, mislio sam na limara, a čovjek ima toliko posla da ne može on ići sa mnom i gubiti 4-5 sati radnog vremena.
Najgore je što ne mogu ništa ovakvo da pronađem u Sarajevu.
Ja sam tako dva puta gledao da covjeku izadjem u susret i covjek ne kupi i jbg nikom nista cak kaze zena moli da dojdem da vidi auto kaze platicu na gorivo doso vidjela pregledal vozila kod mehanicara u gradu i sad bi ona jos i kod ovlastenog a mehanicar joj reko da je sve ok jb joj ceri jesu dobre bile ako nista vrijedilo je zbog njih otici a nagorivo se usutila:icon_biggrin: nikom nikad vise kupac dojde vidi auto pravilo i snosi troskove prepisa itdmumi80 je napisao(la):Uklanjanje FAP-a ti je 200 eura, a to što ti čovjek neće doć u sarajevo, pa nebi ti ni ja došao. ti kupuješ auto i ti treba da odeš da ga pogledaš, povedeš svog majstora svakako. zamisli kad bi čovjek svakoj potencijalnoj mušteiji vozio auto, tebi danas u sarajevo, meni sutra u zenicu....onda isključivo gledaj oglase iz sarajeva
mara- je napisao(la):A jebiga, jeste ovo problem. A šta ću sada, tražiću po Sarajevu dok ne nađem, ili dok mi neko od ovih što uvoze ne nabave.