Kupovina Auta

Kupovina Auta

Član
Pozdrav raja u jednoj maloj nedoumici sam , u planu mi je sredinom ljeta da kupim sebi auto malo ce mi i roditelji pomoci a vecim dijelom cu sam sebi pomoci :D , msm nebi to bio auto neke velike vrijednosti caa max 3000km , neka Hondica crx ili neki Bmw 5 oko 90 god .Znaci sta reci koju posluku poorati race ili gangsta :D :icon_question:

Sto se tice hondice razmisljajuci nekako bih me jeftinije ispalo gledam po piku oko 2000km moze se pravo fina naci 1.6 motoric msm da sasvim dobro nosi svoju kilazu jos je malo pocupati neke fine felgice itd, ej nisam naveo da to nebi bio auto za Every day neg onako furka a ćaletov auto bi se vozao inace :D

Ili Bmw 5 s nekim motoricem 2.5 2.8 probati ga vratiti u sto orginalnije stanje znaci nista se ne raditi neg foluge mocne i zakucati :D

Mala pomoc nekako mi bmw ima prednost ali kako odrzavati msm da me ne pojede registracija ovo ono plsssss
Uh fino se ja naprica msm nebi da se zalijecem bezveze prvi mi je auto da kupuje pls malo na pomoci znaci u pitanju su sledeci planovi
m5_HID_lowbeam1S.jpg

VS
5629800063_large.jpg

Član
ja bih licno bmw,zakon 2.5 24v i abd na proljece cu jednog u garazu :D
jbg za bmw imas dijelova na svakom koraku,a za hondu ne znam..
dvoica mojih jarana imaju e34 jedan je 2.5 24v a drugi 2.5tds i prezadovoljn su sa njim...al opet to je stvar tvog licnog ukusa a i hondica je extra :cool:

Član
Kako god gledam s hondicom cu bolje proci msm potrosnja ,bolje ide neke sitnice uraditi i imas Race car , manja registracija itd sve je vise ekonomicno al kako god nece se to tolko ni vozati ima od roditelja auto ovo je onako vise furka svidja mi se od Erola i od Saše hondice a opet bmw nekako volim dozivljavam ga drugacije volim velika auta nema puno prepravki sto orginalnije dobre felge i sporke opruge mozda ga ofarbati ili polirka :)

IGY

Član
pa eto onda uzmi bmw i nemas se sta pitati
ovde ce ti neko ko voli hondu reci uzmi hondu, ko voli bmw reci uzmi bmw i tako dalje
to auto ces ti voziti i odrzavati i sipati.....

uzmi ono sto tebi odgovara i sto mozes odrzavati, honda je mali auto, bmw je vec limuzina, velika je razlika i za ono sto je namjena tom autu

i zasto ti ispod avatara pod auto stoji BMW E46? ako tek kupujes auto

Član
Ja bi Hondu, brza je, manje trosi, jeftinija registracija a vjerovatno i kvalitetnija, mada to nije presudno na polovim autima, jer je najbitnije kako je odrzavana. Posto su to jako stara auta, obrati paznju da nisu trula, vidio sam ih takvih i Hondi i BMW-a, pojedenih dopola, al raja to voza. I mislim da za te pare mozes naci bolju Hondu nego BMW-a. Ja bi se fokusirao na nalazak kvalitetnije ocuvanog primjerka, a ako ti se oba auta svidjaju, onda je nebitno koji...

Član
nema sanse da ces peticu za 3000 KM naci da imalo valja, i sam ces to skontati kad ih podjes gledati ;)

Član
ma kakvi bas podjoh napisati, evo bas ja ganjam neku bembaru za ljeta, nema dobre kocke ispod 3-milje, a da o petici nepricamo