Kupovina Auta

Kupovina Auta

Član
Oggy je napisao(la):
Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes ;)

:lol::lol:

koji si ti kralj :D

Početnik
adem93 je napisao(la):
Oggy je napisao(la):
Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes ;)

Hahaahah svaka cast upravu si al jbt moram nesto kupiti neam love da odma kupim nekog mocnog bmw ili nesto trece polako :D sta god da kupim moram dosta love dati da to lici na auto polako ;) kako god ja vidim vise vas je za hondicu neg ze bengu :D

Nekupujemo mi vec TI SEBI auto.Mi mozemo predloziti ali u totalu ti ces odluciti.Zato nemoj se odmah opredjeliti sta ces traziti,trazi i hondu i bmw-a pa na koje od ta 2 naletis da je koliko toliko ocuvano i ok uzmi.

Član
Ma znam kralju moj trazit cu pa sta ispane da valja makar malo , kako god okrenem auto kad kupim jos tolko ce mi trebati da ga reg i makar na nesto da lici jer svi su bmw 5 oko ove cijene zapusteni a sto se tice hondice silovano :/
Polako sad nikud mi se ne zuri niti imam pare tamam dok sve dodje gdje treba nesto bi trebalo da bude , medjutim damije naci gdje u kakvog djeda neku peticu :D hehe

Član
adem93 je napisao(la):
sa ili bez osiguranja ?

sve...nije mijenjana saobracajna ni tablice,znaci klasicna registracija...
ne kontam pitanje,ovdje se pod izrazom registracija podrazumijeva sve?
od osiguranja,do tehnickog,dazbina za ceste,ovo-ono,do regulisanja u MUPu

Član
Zašto kupovati sad auto. Sa malim budžetom, a prevelikim zahtjevima :icon_question: ili sakupi još para pa odma kupi i odradi sve kako treba il nemoj nikako ;) na starom autu, mnogo toga treba zamijenit, ako ne želiš voziti kontejner sa 4wheels :D

Član
ma bit ce tebi ko i meni sa 18. god e hajmo tebi sine kupit auto da ne lomis moje auto svaki dan, a moje ces dobit subotom... i kupim ja renola 5 dodje subota tata daj mercedes ma MRS u pm imas svoje auto :lol::lol::lol::lol: salim se

Honda Civic i BMW 5 su ti dva razlicita svijeta ne znam kako ti pade na pamet da se dvoumis izmedju ta dva auta al naucit ces polako ;)

Član
zlajaaa je napisao(la):
Zašto kupovati sad auto. Sa malim budžetom, a prevelikim zahtjevima :icon_question: ili sakupi još para pa odma kupi i odradi sve kako treba il nemoj nikako ;) na starom autu, mnogo toga treba zamijenit, ako ne želiš voziti kontejner sa 4wheels :D

Sve mi se cini da ce biti tako sta god da pogledam krs do krsa :( jbg stari su to auti raja ne odrzava lomi dok moze poslije proda za male pare i to je to :/

Početnik
adem93 je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):

Sve mi se cini da ce biti tako sta god da pogledam krs do krsa :( jbg stari su to auti raja ne odrzava lomi dok moze poslije proda za male pare i to je to :/

http://www.pik.ba/artikal/2547227/suzuki-swift-gti/

evo ti jedan u koji marke ne moras da ulozis, odrzavano auto maksimalno, ide predobro, trosi minimalno (plin)...jedino nije bmw :cool:

Član
adem93 je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):

zato sabur :D barem 5-6000 za hondu da je dovedeš u dobro stanje
PS. pa eto OGGY-ev golf je dobar

Član
Oggy e ovo je pravo fina vozilica mala 1.3 ne trosi a i blista ;) moglo bi se i ovo kupiti oko ljeta msm ak naletim ;)