Kupovina Auta

Kupovina Auta

Član
Moje lično iskustvo u vezi honde CRX je :

1 extra auto za momka, ja sam je prodao jer sam porodican, meni je bila premala,
2 jako mala potrošnja goriva, da ne povjeruješ
3 brzina odlična
4 nije skupa registracija

ja bih ti preporučio hondu, jer je BMW skplji za odrzavati i sipati i registrovati, opet ti znas svoje mogućnosti;)

Član
IGY je napisao(la):
pa eto onda uzmi bmw i nemas se sta pitati
ovde ce ti neko ko voli hondu reci uzmi hondu, ko voli bmw reci uzmi bmw i tako dalje
to auto ces ti voziti i odrzavati i sipati.....

uzmi ono sto tebi odgovara i sto mozes odrzavati, honda je mali auto, bmw je vec limuzina, velika je razlika i za ono sto je namjena tom autu

i zasto ti ispod avatara pod auto stoji BMW E46? ako tek kupujes auto
TO mi je očev auto pa ga vozam al dosao je red da i ja sebi kupim nesto e sta to je pitanje :icon_rolleyes:

Ima na piku dosta bmw 5 do 3 000km a sto god da kupim ne kupujem novo auto na sve treba baciti dosta para :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

SOLEmir je napisao(la):
Moje lično iskustvo u vezi honde CRX je :

1 extra auto za momka, ja sam je prodao jer sam porodican, meni je bila premala,
2 jako mala potrošnja goriva, da ne povjeruješ
3 brzina odlična
4 nije skupa registracija

ja bih ti preporučio hondu, jer je BMW skplji za odrzavati i sipati i registrovati, opet ti znas svoje mogućnosti;)

To mene kralju i koci bmw je bmw veci ai mocniji jbg treba stvarno finog naci ai i treba dosta love da izgleda kako treba e onda dodje registracija koja je duplo vece od hondice :icon_eek: a opet nekako mi kockice isfurane mada je i petica al manje :icon_confused:

Član
nije stvar je su li isfurane ili nisu... stvar je ukusa... npr meni je srce ko kuca kad vidim dobru kocku, imaju one nesto u sebi, al opet stvar je sve do ukusa, normalno petica je petica, al opet ti znas sta tebi vise pase.. samo vece auto veci troskovi to ocekuj

Član
Jedan moj drug,, se nafurao na BMW-a 5 , ja mu govorio da ne kupuje iz spomenutih razloga,, al on ipak kupio ja mislim 3.2 , eh malo vozo i kapak ne moze da naspe auto non stop parkiran istekla registracija opet kapak nema i ako je radio na kraju ga je prodao za male pare

Razmisli dobro nisam protiv BMW-a ali, ja bih ti savjetovao da kupis auto koje ces moci sipati i vozat non stop a ne jednom sedmicno opet kazem ti znas koliko mozes

Član
GreenDevil je napisao(la):
kupi ti sebi kakvu dvicu, pa kad razbijes imas dijelova i jeftina za odrzavanja :D
Ma kakva dvica , golfa i kadeta nikako :D nije to to kad svako voza :p :lol::lol:

Jedan moj drug,, se nafurao na BMW-a 5 , ja mu govorio da ne kupuje iz spomenutih razloga,, al on ipak kupio ja mislim 3.2 , eh malo vozo i kapak ne moze da naspe auto non stop parkiran istekla registracija opet kapak nema i ako je radio na kraju ga je prodao za male pare

Razmisli dobro nisam protiv BMW-a ali, ja bih ti savjetovao da kupis auto koje ces moci sipati i vozat non stop a ne jednom sedmicno opet kazem ti znas koliko mozes

Ma i ja tako razmisljam kao kupiti sebi auto koje cu vozat par put sedmicno a ovamo Babin msm nez kolkododje reg i osiguranje ali nije ispod 1000 km garant za neki bmw caa 200ks a dobra ova hondica

Član
Kao obožavalac HONDE i BMW-a, između ova 2, moj glas ide za Hondu, DEFINITIVNO. BMW je krš za te pare sigurno, vjerovatno ni sa Hondom ne prođeš bolje, ali sigurno će biti u boljem stanju i bacićeš manje para za povratak u normalno i ispravno stanje.

Član
bolje uzmi ti hondicu, veliko je to vozilo za tebe, ako si 93 tek si i polozio.. sve u svemu manje ce te kostati

Početnik
Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes ;)

Član
Oggy je napisao(la):
Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes ;)

Hahaahah svaka cast upravu si al jbt moram nesto kupiti neam love da odma kupim nekog mocnog bmw ili nesto trece polako :D sta god da kupim moram dosta love dati da to lici na auto polako ;) kako god ja vidim vise vas je za hondicu neg ze bengu :D