Član
Sahman_Turbe je napisao(la):sub3r je napisao(la):nema sanse da ces peticu za 3000 KM naci da imalo valja, i sam ces to skontati kad ih podjes gledati
http://www.pik.ba/artikal/2523321/auto-bmw/
e pa jarane ti ovo kupi pa vidi
Sahman_Turbe je napisao(la):sub3r je napisao(la):nema sanse da ces peticu za 3000 KM naci da imalo valja, i sam ces to skontati kad ih podjes gledati
http://www.pik.ba/artikal/2523321/auto-bmw/
TO mi je očev auto pa ga vozam al dosao je red da i ja sebi kupim nesto e sta to je pitanje :icon_rolleyes:IGY je napisao(la):pa eto onda uzmi bmw i nemas se sta pitati
ovde ce ti neko ko voli hondu reci uzmi hondu, ko voli bmw reci uzmi bmw i tako dalje
to auto ces ti voziti i odrzavati i sipati.....
uzmi ono sto tebi odgovara i sto mozes odrzavati, honda je mali auto, bmw je vec limuzina, velika je razlika i za ono sto je namjena tom autu
i zasto ti ispod avatara pod auto stoji BMW E46? ako tek kupujes auto
SOLEmir je napisao(la):Moje lično iskustvo u vezi honde CRX je :
1 extra auto za momka, ja sam je prodao jer sam porodican, meni je bila premala,
2 jako mala potrošnja goriva, da ne povjeruješ
3 brzina odlična
4 nije skupa registracija
ja bih ti preporučio hondu, jer je BMW skplji za odrzavati i sipati i registrovati, opet ti znas svoje mogućnosti
Ma kakva dvica , golfa i kadeta nikako nije to to kad svako voza :lol::lol:GreenDevil je napisao(la):kupi ti sebi kakvu dvicu, pa kad razbijes imas dijelova i jeftina za odrzavanja
Jedan moj drug,, se nafurao na BMW-a 5 , ja mu govorio da ne kupuje iz spomenutih razloga,, al on ipak kupio ja mislim 3.2 , eh malo vozo i kapak ne moze da naspe auto non stop parkiran istekla registracija opet kapak nema i ako je radio na kraju ga je prodao za male pare
Razmisli dobro nisam protiv BMW-a ali, ja bih ti savjetovao da kupis auto koje ces moci sipati i vozat non stop a ne jednom sedmicno opet kazem ti znas koliko mozes
Oggy je napisao(la):Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes