Cuj vecinu dobrih auta a mercedes nije dobar ili BMW e36 ili fiat bravo gt (bravo hgt-a niposto osim ako nisi teski ljubitelj fiata). Citroen saxo vts, opel vectra B, ford fiesta XR2i, fiat punto gt ili hgt mada hgt-a neces naci za te pare, pug 106 itd... Sva ta auta i jos dosta njih mogu se naci do 3-3500km da budu u dobrom stanju i sigurno su dobra autaPosto si izbacio vecinu dobrih auta ostaje ti BMW e30 od ovih dobrih i izmedu ostalog mozda fiat punto mk2 hgt
zato sto se pug 206 da je u dobrom stanju ne moze naci za 3-3500km a auto je super i jeftino za odrzavati i ne kvari se toliko.Kad niko ne spominje pezo 206 ja sam od nedavno vlasnik jednog i za mene je super autic, moze se naci za te novce a i sa finom opremom. Puno su mi bolji od renaulta, fiata... za ove koje sam gledao u toj cijeni sto se tice limarije i mehanike.
Dobar je bravo HGT,ali fl verzija sa 155ks,onaj stariji sa 147ks je boze sacuvajCuj vecinu dobrih auta a mercedes nije dobar ili BMW e36 ili fiat bravo gt (bravo hgt-a niposto osim ako nisi teski ljubitelj fiata). Citroen saxo vts, opel vectra B, ford fiesta XR2i, fiat punto gt ili hgt mada hgt-a neces naci za te pare, pug 106 itd... Sva ta auta i jos dosta njih mogu se naci do 3-3500km da budu u dobrom stanju i sigurno su dobra auta
Focus od ovih navedenih,nije nesto kvarljiv,fin za vozit,jedino malo na limariju treba pripazit,vectra nako nije nesto isto kao i alfaSad za sad gledamo Alfu 156 1.8 2.0 - sta mislite o njoj
Ford Focus 2.0 1.8 - sta mislite
Opel Vectra B 85 kw
sta mislite ovim autima
da dodamo da plin nije bitan, i potrosnja ga ne zanima sekunde i naravno iskljucio je BMW