bobom4Motion je napisao(la):E i mene zanima jedno pitanje, posto sam vozio bez pojasa i napisao mi je kaznu 30km, ali sam ja zaboravio da je platim vec 5 mjeseci, tj.nasao sam je juce, pa me zanima hocu li platiti samo tih 30km kazne ili jos 20km sto kasnim?:lol:
ArminM je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):E i mene zanima jedno pitanje, posto sam vozio bez pojasa i napisao mi je kaznu 30km, ali sam ja zaboravio da je platim vec 5 mjeseci, tj.nasao sam je juce, pa me zanima hocu li platiti samo tih 30km kazne ili jos 20km sto kasnim?:lol:
ako si potpisao krivnju samo 30
beZZa je napisao(la):Cuj 50KM, dobio sam kaznu neki dan uslikala me kamera prema kiseljaku dozvoljeno 40km/h (naselje) ja isao 62km/h i dobio kaznu 100KM. :icon_rolleyes:
_nerko_ je napisao(la):beZZa je napisao(la):Cuj 50KM, dobio sam kaznu neki dan uslikala me kamera prema kiseljaku dozvoljeno 40km/h (naselje) ja isao 62km/h i dobio kaznu 100KM. :icon_rolleyes:
:icon_question: zanimljivo....mene ona u tz kod merkatora slikala ja isao 72Km/h ogranicenje 50Km/h i dosla mi kazna od 50KM