Iskustva-Zimske gume

Iskustva-Zimske gume

Član
Super mi i Fulda Montero 2 bila, a i Fulda Montero 3, ima sestra na golfu 5, vozio sam na najvecem snijegu extra guma nema sta;)
 
Član
@elvis00 ja imam alpin 4 i ne znam kako ti vozis i skreces pa da te bacaju, meni skroz ok guma, mada po snijegu nisam ni probao, nije ga bilo... made in spain su kod mene ako je to bitno...
 
Član
Ja nemogu da vjerujem da su gume ovako skupe :icon_question::icon_question:
Skoro 500 maraka sava šta je ovo... I Sava skoro najjeftinije sto mogu kupit...
600 maraka GY
 
Član
Limp je napisao(la):
@elvis00 ja imam alpin 4 i ne znam kako ti vozis i skreces pa da te bacaju, meni skroz ok guma, mada po snijegu nisam ni probao, nije ga bilo... made in spain su kod mene ako je to bitno...

ma normalno vozim nije sad neko ludovanje, i u kolege su made in spain pa se ne zali, fizicki naravno isto izgledaju, ali meni nisu ok nikako.
 
Član
Continental ContiWinterContact TS 830 meni stvarno vrh guma. Dobro se pokazala barem u 195/65/15 profilu, pogotovo kada snjega ima tad najbolje radi, inace ugodna i ulijeva povjerenje i na mokrom
 
Član
ma sta znam, ti "premium" brendovi su svi u 5 deka sto se kaze... cini mi se isto s...e drugo pakovanje :lol:
 
Član
Nedavno stari kupovo zimske pa sam moro malo radit research gledat testove i slično...

Za 195/65 R15 najbolje ispadaju Continental TS830 i Goodyear UltraGrip 8 na praktički svim testovima, cijenovno su bliske.

Zemlja proizvodnje ovisi o dimenziji, inače se obje gume rade svugdje po europi, al za tu dimenziju su TS830 njemačke, a UltraGrip8 poljske. Odluka je pala ipak na Goodyear zbog prijašnjih odličnih iskustava sa markom.
 
Član
ja licno nevjerujem puno tim adac i sl testovima, i vjerujem da je BaxRS4 upravu.. Ja cu prije povjerovat nekome ko je iskusan vozac i koje je imao iskustva sa raznim gumama u ovom slucaju..
Ako ste imali iskuszva za koja mozete rec tako i tako napisite a nemoj sta ADAC zna..
 
Član
Nisam ja rekao da ADAC nije ispravan niti išta slično, od kuda to sada? Rekao sam da sve te marke pri vrhu nisu u 5 deka, i nisu, konkretno u ovom slučaju Conti zimska m+s 830p ima manji trag kočenja na kiši i snijegu 5+metara u odnosu na Pirelli i Michelin i ako je to u "5deka" VAMA, meni nije, meni je i 10cm puno s obzirom da sam mnogo na cesti, brzo se vozi u svim uvjetima... itd..... ima razlika dečki itekako...
 
Član
Ja licno vise vjerujem testovima nego obicnim vozacima sto se iskustava tice, bar kad je upitanju neko koga ne znam. Jer rijetko ko je imao priliku probati iste gume na istom autu, da je vozio ono sve i istestirao, to je prakticno nemoguce. A posebno kod nas, dosta ljudi voza na ljetnim i zimi, muci se, i onda uzme najlosiju gumu i hvali je na sve strane, dobra da ne povjerujes. Jest dobra kad nije probao bolju, zato takvo iskustvo meni nista ne znaci.
 
Top