Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
extra je ovo leglo, danas sam bas vidio jednu vectru stranih tabli,ovdje kod nas u gradu
prodaje se, i ima sve ove dodatke, nadam se da cu je opet vidjet da je uslikam, bas mocno stoji, samo crna boja je u pitanju
vidio sam te juce bas u prolazu,ma predoboro je to na vectru sjelo druze .... , mislim da ti sad treba ili nastavak na tvoj auspuh ili neki nov lonac
i to kad bi vidio kako je dolazilo na irmscher vectrama extra bi tek bilo (ako ne original,onda nesto slicno izvesti)
svaka cast jos jednom , sve origigi i sve je tip top
Ide nastavak na lonac, imam jedan ali smiješan izgleda sad prema otvoru sad, pa moram novi tražiti sad, kad pragovi još se stave tek će neke stvari doći do izražaja sve ovo, iako su se pojavile neke komplikacije sad oko njih po pitanju postavljanja ali nekako ćemo i to riješiti.
Ljudi de me posavjetujte, zadnji nastavak auspuh-a bih navario, pošto je otvor velik, ne može nešto baš sitno ići, šta savjetujete? Prije sam htio "lulu " staviti dok nije bilo nastavka, sad to već ne ide, pa...