ArminM je napisao(la):opa,fino ce ovo leci.Kolko je jota ovo
ZELA GTI je napisao(la):Opa ti si pravi Honda fahrer
Odlična, jako lijepa linija, dobro sređena
ArminM je napisao(la):Steta za fele,bas su mocne.gledam danas na pik-u prodaje se prelude. Ima jebena sjedista koliko sam mogao da vidim na slici,crvena sa logom ferarija,da li su original ne znam,ali su premocna
SašaCRX je napisao(la):ArminM je napisao(la):Steta za fele,bas su mocne.gledam danas na pik-u prodaje se prelude. Ima jebena sjedista koliko sam mogao da vidim na slici,crvena sa logom ferarija,da li su original ne znam,ali su premocna
ja bas trazim sjedista od prelude, ali kad bi taj prodavao samo sjedista :icon_smile:
ArminM je napisao(la):Steta za fele,bas su mocne.gledam danas na pik-u prodaje se prelude. Ima jebena sjedista koliko sam mogao da vidim na slici,crvena sa logom ferarija,da li su original ne znam,ali su premocna
erol_brcak je napisao(la):ArminM je napisao(la):Steta za fele,bas su mocne.gledam danas na pik-u prodaje se prelude. Ima jebena sjedista koliko sam mogao da vidim na slici,crvena sa logom ferarija,da li su original ne znam,ali su premocna
Ta Prelude bila u Tz koliko me sjecanje drzi,a sjedista naravno da nisu originalna ako je Ferrin znak na njima
Nego, odlicno ispalo to farbanje farova, samo ebemti ovu zimu, kako samo unazade auto te balonke na celicarama, jesu to one 13ke sto su bile na crx-u?
enesss je napisao(la):nema sta , bas je lijepa hondica druze,a i fino je ti pazis kako se vidi,steta za felge kazes pre velike ....
ako je niska , u cemu je prob ? zapinje za obrve ili ? imam osjecaja da extra stoje hondi
SašaCRX je napisao(la):moze, ali ove su prevelike :S trebaju da bude 15'' odprilike barem :/